29.9.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ (16.00) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Την Βέροια αντιμετωπίζει αύριο το απόγευμα ο Πιερικός σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας που θα πραγματοποιηθεί στη γειτονική πόλη στις 16.00. Ο Μάκης Κατσαβάκης αναμένεται να χρησιμοποιήσει παίκτες με λίγο χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα και θα έχει τη δυνατότητα να τεστάρει την αγωνιστική τους ετοιμότητα σε ένα δυνατό τεστ. Οι υπόλοιποι παίκτες θα γυμναστούν στην Κατερίνη στις 14.30. Απών από τις υποχρεώσεις της ομάδας είναι ο Παέζ ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει περίπου σε ένα μήνα μετά την επιτυχημένη επέμβαση στο μηνίσκο του δεξιού ποδιού στην οποία υποβλήθηκε χτες. Το ευχάριστο για τον Σερραίο τεχνικό είναι ότι εκτός από την απουσία του δυναμικού Αργεντινό μπακ χαφ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα εν όψει του επόμενου επισήμου παιχνιδιού των "μελανολεύκων" που είναι προγραμματισμένο για τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου κόντρα στον ΑΣ Ολυμπιακό Βόλου.
Ο Πιερικός, για να παραμείνουν οι παίκτες σε αγωνιστική ετοιμότητα, έχει κλείσει ένα ακόμη φιλικό για το ερχόμενο Σαββάτο με αντίπαλο τον Εθνικό Κατερίνης.

(Η φωτογραφία είναι από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πιερικός.)

2 σχόλια:

  1. "To χορτάρι ανήκει στον ...Μπέο!"

    "θελω να καταγγειλω την συμπεριφορα ενος υπαλληλου στο ΕΑΚ ΒΟΛΟΥ.πηγα εχθες να κανω τη γυμναστικη μου και καθησα στο χορτο διπλα απο τα τερματα.ερχεται λοιπον...
    ο υπαλληλος και με εδιωξε γιατι το γηπεδο ανηκει στο Μπεο.μηπως ξεχναει οτι εμεις τον πληρωνουμε και οτι ειναι δημοσιο κτιριο.η ειρωνια ειναι οτι ειμαι γυναικα ποδοσφαιριστη.αυτα ειναι τα χαλια μας εδω στο βολο."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΑΧΙΛΛΟΥΚΟΣ ΜΠΟΥΛΟΥΚΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥ Ο ΒΟΛΟΣ. ΘΑΡΘΕΙ ΟΜΩΣ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΙ ΑΦΕΛΕΙΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast