29.9.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου στο πρωτάθλημα της περιόδου 2008-2009 στην ΕΚΑΣΚΕΜ και τη συμμετοχή στα ημιτελικά του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, οι αθλήτριες του Πιερικού Αρχελάου ξεκίνησαν για τη νέα χρονιά την προετοιμασία τους με ιδιαίτερο ενθουσιασμό και κέφι.

Στις προπονήσεις συμμετέχουν 20 και πλέον επίλεκτες αθλήτριες οι οποίες ανταγωνίζονται για μία θέση στη 12άδα των παιχνιδιών. Φέτος το σκεπτικό του προπονητή Μίλτου Μηλιάτη Μίλτου, όσο και της Ράνιας Μυρωτή, υπευθύνου της σχολής μπάσκετ του συλλόγου που έχει στη δύναμή του τετρακόσια περίπου παιδιά, είναι να δημιουργηθεί και για τα επόμενα χρόνια η ηλικιακή διαδοχή, αφού οι αθλήτριες που πλαισιώνουν την ομάδα είναι γεννημένες από το 1994 έως το 1996.

Οι αθλήτριες που συμμετέχουν στις προπονήσεις ενόψει του πρωταθλήματος που αρχίζει στις 7 Νοεμβρίου είναι οι: Αλεξανδρίδου Γλυκερία, Γιανναράκη Δήμητρα, Γρηγοριάδου Αναστασία, Ζαντοπούλου Βασιλεία, Κοϊμτζόγλου Αναστασία, Κυριακίδου Αθηνά, Κυρίτση Χρυσάνθη, Κωνσταντινίδου Ελένη, Λαμπριανίδου Ευτυχία, Λάππα Πολυξένη, Μητσάκου Δέσποινα, Μπατάλα Άννα, Ναχάμου Παναγιώτα, Ξυγωνάκη Λίνα, Ρούστα Παρασκευή, Ρούστα Αγγελική, Σαμαρά Χριστίνα, Σοφιανίδου Μαρκλέλα, Τζήκα Άννα, Φέρο Σάρα, Χαραλαμπίδου Μαρία, Χατζηαγοράκη Όλγα, Χατζηαντωνιάδου Σοφία και Χελιδώνη Μαριαλένα.

Τέλος, όπως δήλωσε ο προπονητής Μίλτος Μηλιάτης, «τόσο η διοίκηση του συλλόγου μας, όσο και οι προπονητές με τις αθλήτριες, αισιοδοξούμε και φέτος ότι η πορεία μας θα είναι αντάξια των προσδοκιών μας και γιατί όχι και καλύτερη και από πέρυσι».

(Από την επίσημη ιστοσελίδα του Πιερικού Αρχελάου.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast