6.7.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΗΛΘΕ Ο ΠΕΝΤΑ! ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ "KATERINISPORT".

Στην Κατερίνη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα ο Αργεντινός Μαρσέλο Αλεχάντρο Πέντα που όπως είχε αποκαλύψει εδώ και αρκετό καιρό το "katerinisport" (έστω και υπό μορφή...κουίζ) ήταν ο "εκλεκτός" του Μάκη Κατσαβάκη για τη θέση του Σερζίνιο. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής που αυτή τη στιγμή αναπαύεται στο ξενοδοχείο μετά από το κοπιαστικό ταξίδι του από τη "χώρα του τανγκό" (ξεκίνησε χτες στις 16.00 ώρα Ελλάδος) θα φοράει τη φανέλα του Πιερικού για τα επόμενα δυο χρόνια. Δεν αποκλείεται ο βιρτουόζος "λάτιν" παίκτης να παρουσιαστεί αργότερα στα ΜΜΕ της πόλης, στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός, κάτι που αν δε συμβεί απόψε πιθανότατα θα συμβεί αύριο. Ο Πέντα αναμένεται να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις αύριο το πρωί και εν συνεχεία θα μεταβεί στα Τρία-Πέντε Πηγάδια προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή του Πιερικού και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του. Επειδή ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός προέρχεται από πρωτάθλημα που μόλις ολοκληρώθηκε, είναι ευνόητο ότι θα ακολουθήσει λίγο διαφορετικό πρόγραμμα εκγύμνασης από τους νέους του συμπαικτες.

8 σχόλια:

  1. BRAVO RE PIERIKARA ETSI DYNATA STIS METAGRAFES NA TOYS FAME OLOYS TOY XRONOY NAI NA PRAGMATOPOIHTHOYN TA ONEIRA MAS!
    Oi! FORZA PIERIKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΕΝΤΑ ΠΕΝΤΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όταν προσαρμοστεί στο νέο του περιβάλλον θα θυμίσει τον Μαρτίνεζ της πρώτης χρονιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να το θυμηθείτε πρόκειται για ΠΑΙΚΤΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ton eida sta videakia edo. prepei na einai paixtaras. enas filos poou asxoleitai me argentiniko fanatika ton eixe yp opsin tou. paei na pei oti einai lauraki. makari na prosarmostei grigora kai na magepsei. TETOIA THELOUME GIANNI NTOUME. FERE PAIXTARADES. KAI THA DEIS TON KOSMO NA PYKNONEI STIS KERKIDES. PIERIKARA MIA ZOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το katerinisport, χάρη στο φίλο Δημήτρη, παρέχει τη μοναδική άμεση και έγκυρη αθλητική ενημέρωση της πόλης και αποτελεί όαση μπροστά στο χάος της αθλητικογραφιάς στην Κατερίνη.
    Εύχομαι ο Πέντα να αφήσει εποχή με τον Πιερικό και να γίνει ο ηγέτης της ομάδας. Η παρουσία των Πάεζ και Μαρτίνεζ θα βοηθήσουν τη γρήγορη προσαρμογή του στις δύσκολες ελλαδικές συνθήκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιχταρας ειναι ο πεντα παρολο που δεν εχει ευχερια στο σκοραρισμα ειναι ο παιχτης που θα κρατησει την μπαλα λιγο και θα σου δινει το γκολ στο πιατο.ειναι καλος τεχνιτησ με την μπαλα το ατομο ξερει να κραταει την θα βοηθησει πολυ το πιεριικο.αντε παμε για την ανοδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Άντε εκεί στο Ολύμπιο Βήμα και στην Ημηρεσία σας άφησε έτη φωτός στην αθλητική ενημέρωση το katerinisport

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast