19.6.09

ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ...;


"Λύθηκε", τουλάχιστο κατά 50% το "μυστήριο" που περιέβαλε τις "ταυτότητες" των δυο ποδοσφαιριστών οι οποίοι έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Πιερικό και αναμένονται από μέρα σε μέρα στην Κατερίνη. Μπορεί ο εικονιζόμενος ποδοσφαιριστής να μη "λέει" τίποτε στους Κατερινιώτες και γενικότερα στους Έλληνες φιλάθλους, ωστόσο, αν επιβεβαιώσει τις πολύ καλές "συστάσεις" του ο 24χρονος Αργεντινός, σύντομα θα συγκεντρώσει πάνω του τα φώτα της δημοσιότητας. Το "katerinisport" έψαξε και εντόπισε τον βιρτουόζο μεσοεπιθετικό που προορίζεται για αντικαταστάτης του Σερζίνιο.

Γεννήθηκε στην πόλη Ροζάριο, στις 26 Αυγούστου του 1985 και σε ηλικία 19 ετών εντάχθηκε στο δυναμικό της φημισμένης ομάδας της γενέτειράς του, Νιούελς Ολντ Μπόις. Τις σεζόν 2004-06 αγωνίστηκε με τη Νιούελς στα πρωταθλήματα Απερτούρα και Κλαουζούρα. Η επόμενη σεζόν τον βρήκε να αλλάζει ομάδα και κατηγορία αλλά όχι και πόλη μιας και "μετακόμισε" στη "συμπολίτισσα" Τίρο Φεδεράλ που αγωνιζόταν στη Β' Κατηγορία Αργεντινής. Πέρυσι και φέτος, φόρεσε τη φανέλα της Τσακαρίτα Τζούνιορς, με την οποία πριν λίγες μέρες πανηγύρισε την άνοδο στην Α' Εθνική Αργεντινής. Συνολικά, ο ύψους 1,75 και βάρους 71 κιλών αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός έχει αγωνιστεί σε 76 παιχνίδια του αργεντίνικου πρωταθλήματος σκοράροντας 3 τέρματα ενώ έχει και δυο συμμετοχές με τη φανέλα της Νιούελς στο Κόπα Λιμπερταδόρες. Έχει εξάλλου χριστεί διεθνής με την εθνική Αργεντινής κάτω των 20 ετών (15 συμμετοχές). Το σκοράρισμα είναι το μοναδικό του μειονέκτημα καθώς δε φαίνεται να έχει καλή σχέση με τα δίχτυα. Ωστόσο, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για μια...βελτιωμένη περίπτωση Σερζίνιο κι αν επιβεβαιωθούν σίγουρα ο Πορτογάλος θα αποτελέσει γρήγορα παρελθόν από τη μνήμη των φίλων του Πιερικού.

Όσο για το όνομα του 24χρονου ποδοσφαιριστή; Δεν πρέπει να έχετε παράπονο, έχετε αρκετά στοιχεία στη διάθεσή σας. Στείλτε τις απαντήσεις σας μέχρι αύριο το μεσημέρι στο katerinisport@gmail.com και ένας τυχερός θα κερδίσει, μετά από κλήρωση μια φιάλη κρασί! Μια...καλοκαιρινή προσφορά από το "katerinisport".

Υ.Γ.: Όσον αφορά στον Σέρβο στράικερ, επιφυλασσόμαστε για...νέο διαγωνισμό!

Accuweather Forecast