15.6.09

Γ.Σ. ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΙΕΡΙΚΟ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ...ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ!

Πραγματοποιείται σήμερα το απόγευμα στις 19.00 στην αίθουσα "Εκάβη" του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Κατερίνης η τακτική Γ.Σ. στον "ΣΦΚ Πιερικός" με θέματα:
ΘΕΜΑ 1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα Γενικής Συνέλευσης.
ΘΕΜΑ 2. Απολογισμό απερχόμενης Διοίκησης του Ερασιτέχνη και εκλογή νέου Δ.Σ.
Σε περίπτωση κατά την οποία και κατά την παραπάνω ημερομηνία δεν υπάρξει απαρτία τότε, σύμφωνα με το καταστατικό του σωματείου, θα γίνει επαναληπτική Γ.Σ. στις 22 Ιουνίου 2009 και ώρα 19:00.

Όπως είναι γνωστό ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του ΣΦΚ Πιερικός Αλέξανδρος Κουτσής παραιτήθηκε από την προεδρία του σωματείου και δε θα διεκδικήσει εν νέου την επανεκλογή του. Έτσι, μοναδικό ψηφοδέλτιο θα είναι αυτό με επικεφαλής τον κ. Κώστα Παπαδόπουλο, δικηγόρο, που παλαιότερα υπήρξε μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ Πιερικός, και αντιπρόεδρος της ΕΠΑΕ (ένωσης Β'-Γ' Εθνικής).

Οπωσδήποτε, ο πιερικός κόσμος, στη μεγάλη πλειοψηφία του, ανεξάρτητα από τις όποιες συμπάθειες και αντιπάθειες, χαιρέτισε την απόφαση του Αλέκου Κουτσή να μη διεκδικήσει εκ νέου την προεδρία καθώς στον ιστορικό σύλλογο της πόλης μας δεν υπάρχουν πολυτέλειες για εμφύλιες διαμάχες.

Το "katerinisport" επέλεξε να παραμείνει αμέτοχο καθ' όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, μη θέλοντας επ' ουδενί να επηρρεάσει την κρίση των επισκεπτών, που πολλοί εξ αυτών ενδεχομένως να έχουν δικαίωμα ψήφου στις εκλογές του Ερασιτέχνη Πιερικού.

Το σημερινό "μελανόλευκο" ακροατήριο της Γ.Σ. δίνει μια θαυμάσια ευκαιρία στους διοικούντες την ΠΑΕ Πιερικός, να ανακοινώσουν τη συμφωνία με παίκτες εν όψει της νέας σεζόν. Άραγε, αυτή η ευκαιρία θα αξιοποιηθεί; Τα ονόματα που ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες είναι πολλά, κάποια εκ των οποίων μάλιστα, έχουν προκαλέσει αίσθηση στο φίλαθλο κόσμο. Μένει να δούμε, αν οι ιθύνοντες του Πιερικού εκμεταλλευτούν την αποψινή περίσταση και προβούν σε ανακοινώσεις ή...παρατείνουν την αγωνία των φίλων της ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast