29.6.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ-ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ.

Χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Πιερικού εν όψει της νέας χρονιάς με διπλές προπονήσεις. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη γυμνάζονται πρωί και απόγευμα, πρόγραμμα που θα διατηρηθεί τουλάχιστο μέχρι την Παρασκευή, ημέρα αναχώρησης της αποστολής για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από το σημερινό πρωινό πρόγραμμα, βέβαια, απέιχαν οι οκτώ νεαροί ποδοσφαιριστές που κρίθηκε σκόπιμο να μην καταπονηθούν όπως οι υπόλοιποι μιας και είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουν σε προετοιμασία επαγγελματικής ομάδας.

Στην απογευματινή προπόνηση συμμετείχε κι ένας αλλοδαπός επιθετικός, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που όμως δεν ικανοποίησε το τεχνικό επιτελείο. Παράλληλα, δοκιμάστηκαν ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές από το Νομό Πιερίας αλλά και γειτονικές περιοχές. Δεν αποκλείεται κάποιοι από αυτούς να "τσεκαριστούν" εκ νέου από τον Κατσαβάκη και τους συνεργάτες τους.

Αύριο, είναι προγραμματισμένος και ο Αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος που θα τελεστεί από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος κ.κ. Αγαθόνικο. Αναμένεται να παραστεί σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα, τοπικοί παράγοντες και πολλοί φίλαθλοι του Πιερικού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast