23.6.09

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΣΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

Διακοπές...τέρμα για τους παίκτες του Πιερικού, παλιούς και καινούριους οι οποίοι θα έχουν την Πέμπτη στις 18.00 την πρώτη συνάντηση με το νέο προπονητή Μάκη Κατσαβάκη. Ξεκινάει λοιπόν η προετοιμασία για μια σεζόν της οποίας οι στόχοι είναι πρωταγωνιστική για την ομάδα της Κατερίνης μιας και φιλοδοξία όλων είναι στο τέλος του νέου πρωταθλήματος να πανηγυρίσει ο Πιερικός την άνοδο στην Super League. Όπως αναμένεται, την "πρώτη" του Πιερικού, στο Α' Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κατερίνης θα "τιμήσουν" αρκετοί παράγοντες αλλά και πολλοί ένθερμοι οπαδοί των "μελανολεύκων.
Μέχρι στιγμής, το ρόστερ δεν έχει ολοκληρωθεί καθώς αναμένονται κι άλλες προσθήκες, με την ΠΑΕ πάντως να βρίσκεται διαρκώς σε συζητήσεις με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Όπως αποκάλυψε η "mikriliga" υπήρξε επαφή Κατσαβάκη-Μπούσι, με τον Αλβανό επιθετικό πάντως να αρνείται. Παράλληλα, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, στην επιφάνεια βγήκε και το όνομα του Σλοβένου Μίρνες Σίσιτς ο οποίος φέρεται να έχει προταθεί στον Πιερικό ενώ όπως είναι γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, υπάρχει ενδιαφέρον για τον Ηλία Ιωάννου που όμως μάλλον προτιμά την παραμονή του σε ομάδα εντός Αττικής.

1 σχόλιο:

  1. Υπάρχει τεράστια απόσταση ανάμεσα στην μεταγραφική φημολογία και την πραγματικότητα. Οι μάνατζερ κάνουν τη δουλειά τους βέβαια, αλλά και οι παίκτες που πραγματικά μας ενδιαφέρουν δεν έρχονται είτε γιατί δεν θέλουν είτε γιατί είναι ακριβό το κόστος τους.
    Ο κόσμος του Πιερικού καλείται με τη μαζική παρουσία στην πρώτη προπόνηση να πιέσει τη διοίκηση να τολμήσει περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast