10.6.09

ΠΗΡΕ ΕΞΟΥΖΙΔΗ ΚΑΙ ΣΚΕΝΤΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Στην απόκτηση των Σάββα Εξουζίδη (το "katerinisport" είχε από χτες αναφέρει ότι βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "μελανολεύκων" http://katerinisport.blogspot.com/2009/06/blog-post_10.html) και Στέφανου Σκέντου προχώρησε ο Πιερικός. Οι δυο παίκτες βρέθηκαν σήμερα στην Κατερίνη και συμφώνησαν με τους διοικούντες τον Πιερικό να υπογράψουν συμβόλαιο συνεργασίας, ο πρώτος για ένα χρόνο και ο δεύτερος για δύο.
Ο Σάββας Εξουζίδης αγωνίζεται κυρίως στο κέντρο της άμυνας και σπανιότερα σαν αμυντικός μέσος και έμεινε ελεύθερος από τον Ηρακλή. Προηγούμενες ομάδες του είναι ο Απόλλων Λεμεσού, ο Πανιώνιος και η ολλανδική Βαλβάικ. Μάλιστα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής παρουσιάστηκε στα γραφεία της ΠΑΕ όπου υπογράμμισε πως ο ερχομός του στον Πιερικό με τίποτε δεν αποτελεί "πισογύρισμα" στην καριέρα του μιας και θεωρεί τον Πιερικό ένα "γωνιακό μαγαζί" και πιστεύει ότι υπό τις οδηγίες του...παλιού του γνώριμου Μάκη Κατσαβάκη, θα μπορέσει να πανηγυρίσει με τους Κατερινιώτες την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.
Όσον αφορά στον Στέφανο Σκέντο, ο 22χρονος αμυντικός και γιος του παλιού άσου του Πιερικού Γιώργου Σκέντου, επιστρέφει σε...πάτριο έδαφος μετά τη θητεία του σε Λάρισα (για δυόμιση σεζόν) και Καστοριά (για ένα χρόνο) από την οποία έμεινε πρόσφατα ελεύθερος.

1 σχόλιο:

  1. Κεντροαμυντικά είμαστε κομπλέ τώρα.
    Άντε να συμπληρωθούμε και κεντροεπιθετικά τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast