6.6.09

ΚΑΛΛΙΜΑΝΗΣ: ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΗ SUPER LEAGUE.

Αποφασισμένος να πανηγυρίσει την άνοδο στη μεγάλη κατηγορία με τη φανέλα του Πιερικού εμφανίζεται ο Κώστας Καλλιμάνης, ο οποίος παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα "Μέτροσπορ" την οποία αναδημοσιεύει το "katerinisport".

- Κώστα άνοιξες πριν λίγες ημέρες νέα σελίδα στην καριέρα σου. Όπως αποδείχθηκε ο Πιερικός σε κέρδισε… σύντομα.

“Είναι αλήθεια ότι σε σύντομο σχετικά διάστημα έκλεισε αυτή η συμφωνία. Προσωπικά όμως αισθάνομαι χαρούμενος. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν χρειάζονται και πολλά - πολλά πιστεύω. Οι άνθρωποι μου έδειξαν εμπιστοσύνη, ο προπονητής είναι ένας άνθρωπος που γνωρίζουμε χρόνια την δουλειά του και από την στιγμή που υπήρχε οικονομική προσέγγιση, το θέμα έληξε ομαλά”.

- Ο Πιερικός έχει θέσει πάντως στόχο ανόδου για την επόμενη σεζόν.

“Για μένα ο στόχος είναι ένας και ξεκάθαρος για τον Πιερικό πλέον. Η άνοδος στην μεγάλη κατηγορία. Διαπίστωσα ότι οι άνθρωποι έχουν πολύ όρεξη και θέληση για κάτι τέτοιο. Θέλουν να φέρουν τον Πιερικό και πάλι στα μεγάλα σαλόνια και προσωπικά τάσσομαι υπέρ αυτής της φιλοδοξίας. Αν δεν την έβλεπα άλλωστε δεν θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε. Είναι μία πολύ ιστορική ομάδα ο Πιερικός και όλοι μας έχουμε υποχρέωση να δώσουμε ότι έχουμε πλέον για να δικαιώσουμε τους ανθρώπους που μας επέλεξαν και να δώσουμε χαρά στον κόσμο”.

- Δύσκολο το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής;

“Σίγουρα, πολύ δύσκολο. Ίσως ορισμένες στιγμές δυσκολότερο και από αυτό της Super League. Ακούγεται παράδοξο ώρες - ώρες όμως είναι η πραγματικότητα. Θεωρώ ότι θα γίνει μεγάλη μάχη και φέτος”.

- Υπάρχουν φαβορί;

“Θα φανεί. Πιστεύω πάντως ότι αρκετοί σύλλογοι θα διεκδικήσουν την άνοδο τους. Εμάς μας ενδιαφέρει βέβαια ο Πιερικός”.

- Αντίπαλος σας θα είναι και η πρώην σου πλέον ομάδα, ο Πανσερραϊκός.

“Το κεφάλαιο του Πανσερραϊκού έχει κλείσει για μένα. Έμεινα δύο χρόνια στις Σέρρες και έζησα σπουδαίες στιγμές. Δεν είχα κανένα πρόβλημα με τον κ. Θεοδωρίδη και βέβαια είχαμε μία πολύ καλή σχέση με τον κόσμο. Είναι κρίμα που η ομάδα έπεσε. Θα ήθελα να ήταν διαφορετικά τα πράγματα όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο”.

“Τα λάθη του Μπρόος…”

- Γιατί θεωρείς ότι υποβιβάστηκε ο Πανσερραϊκός;

“Έγιναν λάθη ασφαλώς. Κατά την γνώμη μου καθοριστικό ρόλο έπαιξε ο πρώτος γύρος. Εκεί θα έπρεπε να μαζέψουμε περισσότερους βαθμούς, όμως δεν το κάναμε. Ίσως γιατί υπήρξαν και καθοριστικά λάθη των διαιτητών εις βάρος του Πανσερραϊκού. Φυσικά στον δεύτερο γύρο υπήρξαν καθοριστικά παιχνίδια εντός έδρας που δεν τα πήραμε. Έκανε λάθη και ο κ. Μπρόος τα οποία φάνηκαν. Όλοι έχουμε ευθύνες”.

- Σου έγινε πρόταση παραμονής;

“Ναι μου έγινε όμως δεν την θεώρησα καθόλου ικανοποιητική. Ήμασταν πολύ μακριά. Δεν το περίμενα να πω την αλήθεια. Προσωπικά με ενόχλησε πολύ η συμπεριφορά ενός ατόμου που είναι στην διοίκηση. Έφυγα με πικρία και εξαιτίας αυτού του γεγονότος αλλά και γιατί η ομάδα ήταν στην Β΄ εθνική. Το κεφάλαιο όμως αυτό έκλεισε. Τώρα έχει ανοίξει ένα άλλο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στον Πιερικό”.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast