3.6.09

ΚΙ ΑΛΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ...

Στην προ ημερών λίστα που δημοσίευσε το "katerinisport" με ονόματα παικτών που απασχόλησαν ή απασχολούν τον Πιερικό, σύμφωνα με δημοσιεύματα ΜΜΕ, αλλά και πληροφορίες, ήλθαν τις τελευταίες μέρες να προστεθούν και μερικά ακόμη. Όπως είχε γραφεί και τότε "το "katerinisport" μη θέλοντας να "διαφημίζει" την ποδοσφαιρική "πραμάτια" και να εμπλακεί σε κάθε λογής παιχνίδια, θα σας παρουσιάζει ανά τακτά χρονικά διαστήματα, τη λίστα με τα ονόματα που"ακούστηκαν" για τον Πιερικό, χωρίς να "προσυπογράφει" ότι όντως υπάρχει ενδιαφέρον από την πλευρά της κατερινιώτικης ομάδας".


Κινούμενο λοιπόν σε αυτή τη "γραμμή" το "katerinisport" προσθέτει στη λίστα μερικά ακόμη ονόματα:


Γιάννης Συμεωνίδης: Ο 34χρονος Κατερινιώτης τερματοφύλακας παρουσιάστηκε σαν ένας εκ των μεταγραφικών στόχων του Πιερικού, ωστόσο όπως γίνεται κατανοητό, η περίπτωσή του δεν πρόκειται να προχωρήσει μιας και οι "μελανόλευκοι" απέκτησαν τον Κοτταρά για την υπεράσπιση του τέρματος.

Ηλίας Ιωάννου: Ο 29χρονος επιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τον Πιερικό, και η απάντησή του αναμένεται. Ωστόσο, υπάρχουν κι άλλοι "μνηστήρες" με πρώτο και καλύτερο τον Ολυμπιακό Βόλου. Στο θέμα αναφέρθηκε και το "katerinisport" ( http://katerinisport.blogspot.com/2009/06/blog-post_01.html )

Προκόπης Σαγανάς: 25 ετών, επιθετικός, έμεινε ελεύθερος από το Αιγάλεω και σύμφωνα με πληροφορίες που είδαν χτες το φως της δημοσιότητας, απασχολεί τον Πιερικό.
Τέλος, στα ονόματα που "παίζουν" για τον Πιερικό, προστέθηκε κι ένας λατινοαμερικάνος ποδοσφαιριστής, αγνώστων λοιπών στοιχείων. Έγινε γνωστό όμως ότι πρόκειται για παίκτη που αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης.

1 σχόλιο:

  1. ki alloi akougontai! nomizo omos oti den exei noima i anafora onomaton giati paizonta ta paixnidia ton manatzers. vevaia edo lene oti apla ta anaferoun.telospanton.kaloi paiktes na rthoun ki as einai opoioidipote

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast