1.6.09

ΚΡΟΥΣΗ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΣΤΟΝ ΗΛΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ.

Η ανάγκη για ενίσχυση του Πιερικού στην επιθετική γραμμή εν όψει του νέου πρωταθλήματος όπου οι "μελανόλευκοι" φιλοδοξούν να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο είναι δεδομένη. Κινούμενοι προς την κατεύθυνση αυτή, οι διοικούντες την κατερινιώτικη ομάδα, προσέγγισαν τον Ηλία Ιωάννου. Ο 30χρονος επιθετικός ο οποίος τη σεζόν που μόλις τελείωσε αγωνίστηκε στον ΑΣΚ Ολυμπιακό είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τη μεταγραφή του σε ομάδα της αρεσκείας του , και σύμφωνα με πληροφορίες έχει δεχτεί πρόταση συνεργασίας από τον Πιερικό. Εξελίξεις αναμένονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα, με τον Πιερικό πάντως να έχει να "ανταγωνιστεί" κι άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται να εντάξουν στο δυναμικό τους τον ποδοσφαιριστή.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν πληροφορίες από το www.mikriliga.com σημαντικότερος "αντίπαλος" του Πιερικού στην "κούρσα" απόκτησης του Ιωάννου εμφανίζεται ο Ολυμπιακός Βόλου καθώς ο Αχιλλέας Μπέος παρά την προ μηνών ανακοίινωση λύσης της συνεργασίας της θεσσαλικής ομάδας με τον 30χρονο ποδοσφαιριστή, εμφανίζεται τώρα έτοιμος να συζητήσει το ενδεχόμενο της επιστροφής του στους "ερυθρόλευκους".
ΤΟ "katerinisport" θα σας κρατά ενήμερους.

6 σχόλια:

  1. πολύ καλή κίνηση, μακάρι να ρθει αλλα δεν το νομιζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παιχταράς ο Ιωάννου,αλλά μάλλον δεν θα έρθει,γιατί δεν έφτασε ακόμη 33 ετών.
    Έως τώτε θα παίζει αλλού.Μετά θα έρθει για να βοηθήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σφαγή στον Ερασιτέχνη Πιερικό !!!

    Τα έσπασε ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Αλέκος Κουτσής με την ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ και την πλευρά Ντούμου,Ελευθεριάδη και Σατσίδη !!!

    Ο Λόγος ?

    Η πλευρά της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ,δηλαδή ο πρόεδρος Ντούμος προωθεί για την προεδρία του ερασιτέχνη Πιερικού τον γνωστό δικηγόρο και πρώην παράγοντα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.... Κώστα Παπαδόπουλο.....

    Αυτό το γεγονός είναι η αιτία "πολέμου" ανάμεσα στον νύν πρόεδρο του Ερασιτέχνη Πιερικό κύριο Κουτσή και στην ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

    Η πόλη είναι μικρή και όλα μαθαίνονται.

    Οι δημοσιογραφάρες της πόλης γιατί μας τα κρύβουν αυτά ?

    Ποιά συμφέροντα εξυπηρετούν τελικά οι δημοσιογραφάρες της πόλης ?

    Αυτό το γεγονός είναι πολύ κακό για τον Πιερικό και το Πιερικό Ποδόσφαιρο,ειδικότερα στο ξεκίνημα μιάς σεζόν με όνειρα για Σούπερ Λίγκα,οι διαμάχες και οι διχώνειες να μας λείπουν.
    Πρέπει να είμαστε όλοι μια γροθιά για το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ και του ποδοσφαίρου μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. γιατί τα σπάσανε όμως; και στην τελική ποιος ήταν ο κουτσής πριν τον κάνει ο ντούμος πρόεδρο του ερασιτέχνη.

    καλά, όσο για τους δημοσιογράφους, πολύ απλά δεν υπάρχουν. γλείφτες και καβάτζες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. opos fainete ki edo kati paromoio paizei, giati an itan tha anadeiknyan to thema. ara mallon ki edo i koimountai i siopoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΝΑ ΝΕΟ ΜΕ ΙΩΑΝΝΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast