19.6.09

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟ ΚΑΙ ΣΕΡΒΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Μπορεί οι επαφές του Πιερικού με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους να προχωράνε με άκρα μυστικότητα, ωστόσο, φαίνεται πως τελικά φάνηκε "φως στον ορίζοντα". Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες του "katerinisport" οι "μελανόλευκοι" συμφώνησαν με δυο ποδοσφαιριστές που αναμένονται τις επόμενες ημέρες να αφιχθούν στην Κατερίνη προκειμένου να ενταχθούν στο δυναμικό της ομάδας.

Ο πρώτος είναι Αργεντινός, 24 ετών και αγωνίζεται σαν αριστερός μεσοεπιθετικός. Έχει θητεύσει σε μια από τις σπουδαιότερες ομάδες της Αργεντινής παλαιότερα και είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου.

Για τον δεύτερο ποδοσφαιριστή λιγότερα στοιχεία "είδαν το φως της δημοσιότητας" προς το παρόν. Είναι σέντερ φορ, προέρχεται από τη Σερβία και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της 1ης κατηγορίας της χώρας του. Όπως είναι κατανοητό, θα καταλάβει την τρίτη θέση ξένου παίκτη στον Πιερικό.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι οι δυο παίκτες δεν έρχονται να δοκιμαστούν ή να διαπραγματευτούν τη μεταγραφή τους, αφού οι επαφές έχουν ολοκληρωθεί, συνεπώς, μόνο τυπικές λεπτομέριες απομένουν για να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις και η συμφωνίες δεν πρόκειται να χαλάσουν εκτός κι αν διαφοροποιηθούν τα δεδομένα δραματικά.

Για οποιεσδήποτε εξελίξεις, το "katerinisport" θα σας ενημερώσει.

4 σχόλια:

  1. Αγαπητοί φίλοι,

    Κάνετε κατάχρηση της φράσεως "Όπως είναι κατανοητό"

    Φιλικά
    φιλόλογος δευτεροβάθμιας στην Κατερίνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε τον φίλο gouinston για την επισήμανσή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι εγινε με Ιωαννου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast