30.6.09

ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ.

"Από παλιά, η Πιερία είχε ένα αστέρι. Κι αυτό το αστέρι ήταν ο Πιερικός. Που μεσουρανούσε στον ποδοσφαιρικό ουρανό της Ελλάδος και έκανε πανελλήνια γνωστή την πατρίδα μας κι όλοι εμείς χαιρόμασταν να βλέπουμε την ομάδα μας να αγωνίζεται. Εύχομαι ο Πιερικός να επιστρέψει ξανά στα "σαλόνια" της Α' Εθνικής". Τα λόγια του παπα-Τσέλιου, εφημερίου του Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Κατερίνης (δεν παρέστη ο Μητροπολίτης κ.κ. Αγαθόνικος όπως είχε ανακοινώσει η διοίκηση) συμπυκνώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις σκέψεις όσων βρέθηκαν στον αγιασμό με τον οποίον άρχισε και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική σεζόν για τον Πιερικό. Στην τελετή εκτός από το ποδοσφαιρικό τμήμα, παρέστησαν οι ιδιοκτήτες της ΠΑΕ, Γιάννης Ντούμος και Δημήτρης Ελευθεριάδης, σύσσωμο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Πιερικού Κώστας Παπαδόπουλος, παράγοντες του αθλητισμού, της πόλης και του νομού καθώς και αρκετοί ενθουσιώδεις φίλοι των "μελανολεύκων".

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Πιερικού Γιώργος Γκουγκουλιάς ήταν παρών στον αγιασμό και εν συνεχεία γυμνάστηκε για πρώτη φορά, μαζί με τους συμπαίκτες του στα βοηθητικά γήπεδα του Α' ΔΑΚ υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του. Μοναδικός απών και από τη σημερινή προπόνηση ήταν ο Στάντον Φρέντερικς ο οποίος λείπει δικαιολογημένα καθώς το προηγούμενο Σαββάτο παντρεύτηκε, ωστόσο δε θα αργήσει να φτάσει και να ξεκινήσει προπονήσεις.

Η διοίκηση "χρωστάει" την παρουσίαση στα ΜΜΕ τόσο του Γιώργου Γκουγκουλιά όσο και των Κώστα Μανουσαρίδη και Γιώργου Λαναρή, και δεν αποκλείεται αυτή να συμβεί απόψε ή μια εκ των επομένων ημερών.

Στο μεταγραφικό μέτωπο, δεν έχουν ολοκληρωθεί οι κινήσεις της ομάδας, με του υπευθύνους του Πιερικού να περιμένουν την άφιξη του Αργεντινού Πέντα ενώ παράλληλα να συνεχίζουν τις επαφές τους με υποψηφίους μεταγραφικούς στόχους που αγωνίζονται στο χώρο του κέντρου και της επίθεσης.

5 σχόλια:

  1. ante re pierikara pame gera g super leage......nestorako paixtara 8 ta pas polu kala..kai anamenetai megalh metagrafh st mellon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo bdomada mallon tha rthei k o argentinos! pame kana aerodromio gia upodoxh ??? :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. egw ayto poy vlepw oti h omada panw katw einai sto idio epeipedo an oxi xeiroterh kai me aythn thn omada den kerdizoyme anodo ektos kai an ginei tpt syntaraktiko

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast