11.6.09

"ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΑΣ" Ο ΣΕΡΖΙΝΙΟ!

Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας θα είναι ο επόμενος σταθμός του Φελίπε Ντίαζ Ριμπέιρο Σερζίνιο. Ο Πορτογάλος μέσος που πριν από δυο βδομάδες απετέλεσε παρελθόν από τον Πιερικό, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του "katerinisport" θα συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα του σαουδαραβικού πρωταθλήματος. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής τα έχει βρει σχεδόν σε όλα με σύλλογο της αραβικής χώρας για διετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει συνολικά περίπου το ποσό των 350.000 ευρώ. Αξίζει να σημειωθεί πως για τον Σερζίνιο που προς το παρόν απολαμβάνει τις διακοπές του στην ιδιαίτερη πατρίδα του, ενδιαφέρθηκαν δυο ομάδες της Βορείου Ελλάδας από τη Σούπερ Λίγκα και με τη μία μάλιστα λίγο έλειψε να προκύψει συμφωνία. Τελικά όμως, η..."παντρειά" χάλασε για λεπτομέριες και ο παίκτης επέλεξε την προοπτική της Σαουδικής Αραβίας για την καριέρα του.

3 σχόλια:

  1. Σαουδάραβες είναι, λεφτά έχουν, θα αγοράσουν μερικές μπάλλες ακόμα.
    Ο Σερτζίνιο θέλει δυο τρεις για πάρτη του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. SERZIO, τήρησες την υπόσχεση που μου έδωσες!
    Εκτιμώ το μοναδικό ποδοσφαιριστή, τα τελευταία χρόνια, που φόρεσε τη φανέλα του Πιερικού και πανηγύρισε το γκόλ με την Κέρκυρα τρέχοντας στους φίλους της ομάδας στη Θύρα 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. NovaSports.gr

    Ημερομηνία: 12/6/2009 5:37:00 μμ
    Κατηγορία: Ποδόσφαιρο - Β' Εθνική

    Τίτλος: Φεύγει για... Σαουδική Αραβία ο Σερζίνιο!

    Σε ομάδα της... Σαουδικής Αραβίας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σερζίνιο. Ο Πορτογάλος μέσος του Πιερικού φαίνεται πως ήρθε σε συμφωνία με σύλλογο από τη συγκεκριμένη χώρα και εφόσον η πληροφορία επαληθευτεί, θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης.

    Αλλωστε, το συμβόλαιό του με τους "μελανόλευκους" έχει λήξει και παρά τις προσπάθειες για την ανανέωσή του, φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τις τάξεις τους.


    ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ NOVASPORTS.gr να γράφουνε και την πηγή τους,και να μην αντιγράφουνε μόνο.
    Πονηροί !!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast