26.6.09

ΜΙΚΡΑ-ΜΙΚΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ "ΠΡΩΤΗ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ.

  • Θετικές οι πρώτες εντυπώσεις από τον αθλητικό εξοπλισμό της ιταλικής "mass" η οποία θα "ντύνει" τον Πιερικό την νέα χρονιά. Οι παίκτες φορούσαν ολόλευκη εμφάνιση ενώ ο Μάκης Κατσαβάκης επέλεξε μπλε φανέλα και μαύρο σορτσάκι. Μπλε πάνω-κάτω φορούσαν οι συνεργάτες του Σερραίου τεχνικού, Κώστας Παπαδόπουλος, Τάκης Τσακαλίδης (γυμναστής) και Παναγιώτης Νάσης (προπονητής τερματοφυλάκων) ενώ πορτοκαλί φανέλα και μαύρο παντελονάκι φορούσε ο φυσιοθεραπευτής Παναγιώτης Σιαπάκας και ο φροντιστής της ομάδας Γιώργος Θεοδοσιάδης.
  • Τυχεροί ήταν οι παίκτες του Πιερικού καθώς ο συννεφιασμένος ουρανός αλλά και η σχετική δροσιά έκανε πιο εύκολο το "έργο" τους, σ' αυτή την πρώτη προπόνηση της χρονιάς.
  • Τη...μερίδα του λέοντος στις επευφημίες των οπαδών πήραν οι...συνήθεις ύποπτοι Θάνος και Ντεμπελέ (με new look-ξυρισμένο κεφάλι) και ο νεαρός Τσιντώτας (λόγω της δραστηριότητάς του και στην...κερκίδα καθώς είναι εν ενεργεία μέλος του "club-μελανόλευκοι").
  • Μετά το "ζέσταμα", οι τέσσερις τερματοφύλακες, ο "παλιός" Καρακούτσης και οι "νέοι"Κοτταράς, Βασιλειάδης και Τσιντώτας γυμνάστηκαν κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων Παναγιώτη Νάση.
  • Από ένα μπρελόκ με το σήμα του Πιερικού περίμενε τους "πιστούς" φίλους των "μελανολεύκων" που επέλεξαν να περάσουν το απόγευμά τους στην πρεμιέρα των προπονήσεων της αγαπημένης τους ομάδας. Ωραία ιδέα, που είχε ο υπεύθυνος τύπου και δημοσίων σχέσεων Χρήστος Τσικούρας.
  • Μάλλον όμως οι ιθύνοντες του Πιερικού περίμεναν λιγότερο κόσμο από όσον ήλθε τελικά μιας και τα μπρελόκ δεν έφτασαν για όλους. Τη διανομή ανέλαβε ο Γιώργος Γκιάτας, νεοεκλεγέν μέλος του Ερασιτέχνη Πιερικού.
  • Απουσίαζαν οι μεγαλομέτοχοι του Πιερικού Γιάννης Ντούμος και Δημήτρης Ελευθεριάδης λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Παρών ήταν ο γενικός διευθυντής της ΠΑΕ, Παναγιώτης Σατσίδης.
  • Αν ήταν Τετάρτη, σίγουρα ο κόσμος θα ήταν περισσότερος καθώς αρκετοί φίλαθλοι δε μπόρεσαν, αν και ήθελαν, να παρακολουθήσουν την "πρώτη" λόγω του εργάσιμου της ημέρας.
  • Σε καλή, σχετικά, κατάσταση ήταν το χορτάρι του γηπέδου, ωστόσο εκφράζονται αμφιβολίες κατά πόσο θα παραμείνει έτσι μετά τις συναυλίες που αναμένεται να "φιλοξενηθούν" στον αγωνιστικό χώρο του Α' ΔΑΚ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Θα είναι ό,τι χειρότερο να επαναληφθεί το περυσινό φαινόμενο με τον άθλιο αγωνιστικό χώρο.

2 σχόλια:

  1. καλοδουλεμένο και πλήρες ρεπορτάζ. Εύγε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΣΤΑ ΚΑΤΕΡΙΝΙΩΤΙΚΑ ΜΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast