29.6.09

ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑΣ!

Τη λύση στο χώρο της επίθεσης που έψαχνε, βρήκε ο Πιερικός στο πρόσωπο του Γιώργου Γκουγκουλιά. Ο υψηλόσωμος φορ που σε τρεις μέρες κλείνει τα 26 του χρόνια, και τις τελευταίες ημέρες βρέθηκε στο στόχαστρο ουκ ολίγων ομάδων της Β' Εθνικής, βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ Πιερικός απόψε, μαζί με τον μάνατζέρ του, (επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες του "katerinisport") και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας ενός έτους με τους "μελανολεύκους". Η παρουσία του Γκουγκουλιά στο ρόστερ ισχυροποιεί σε μεγάλο βαθμό τη γραμμή "κρούσης" του Πιερικού, σύμφωνα και με την επιθυμία του τεχνικού Μάκη Κατσαβάκη. Ο ποδοσφαιριστής θα παρουσιαστεί αύριο στα ΜΜΕ.

Η καριέρα του:
Ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στη Γερμανία όπου για τρία χρόνια φόρεσε τις φανέλες των Σβάινφουρτ, Γκρόσμπαρντορφ και Ροϊτλίγκεν. Πρώτη του ομάδα στην Ελλάδα ήταν ο Παύλος Μελάς Σταυρούπολης (2005-06) όπου πέτυχε σε 26 αγώνες 7 τέρματα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής. Εκεί τον είδε ο Άρης και τον ενέταξε στο δυναμικό του. Στους "κιτρονόμαυρους" είχε μεγάλη συμβολή τη χρονιά της ανόδου από τη Β' Εθνική στη Super League, σκοράροντας σε 23 παίχνίδια 7 φορές. Τον επόμενο χρόνο (2006-07), ο Γιώργος Γκουγκουλιάς αντιμετώπισε έναν τραυματισμό αλλά και τον ερχομό άλλων παικτών και περιορίστηκε στις 5 συμμετοχές και 1 γκολ. Το 2007-08 είχε μόλις 2 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη και τον Ιανουάριο του 2008 μεταπήδησε στον Πανσερραϊκό (Β' Εθνική). Στα "λιοντάρια" που προβιβάστηκαν τότε, έκανε καταπληκτική χρονιά σκοράροντας 13 γκολ σε 29 παιχνίδια πρωταθλήματος. Τη σεζόν 2008-09 έπαιξε σε 11 παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό, στη Super League, χωρίς να σκοράρει και τα Χριστούγεννα μεταγράφηκε στον ΠΑΣ Γιάννινα. Εκεί σκόραρε 2 φορές σε 6 αγώνες.

4 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.
    ΤΩΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΦΗ.ΑΥΡΙΟ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΙΑΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους!
    Μετά από 2 χρόνια πήραμε σέντερ φορ!
    Μπράβο στην διοίκηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. στο γήπεδο θα φανεί η αξία των παιχτών και επειδή δουλέυω και στο γήπεδο είδωμεν πως θα πάει αυτοί που έχουν συμφέρον θα έρθουν γήπεδο αυτοί που έρχονται για να φωνάζουν και μόνο είναι ως είθιστε προπονητές ας μπούνε μέσα ας κάνουν τους προπονητές αλλά όταν τους το λες α εγω δεν ξέρω απο αυτά ε τότε μην μιλάτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast