17.6.09

Ο καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Ψαρόπουλος στον Πιερικό Αρχέλαο.

Ο 23χρονος καλαθοσφαιριστής Ανδρέας Ψαρόπουλος που στην περσινή περίοδο αγωνίζονταν στην ομάδα της Χαλκίδας, από χθες ανήκει στην οικογένεια του Πιερικού Αρχελάου.

Ο γνωστός μπασκετμπολίστας έχει ύψος 2,03 μ., αγωνίζεται στη θέση Power Forward και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Άρη Νικαίας, για δύο χρόνια ήταν στο Περιστέρι, και συνέχισε στο Δούκα και στην Ε.Α. Καβάλας.

Μετά την υπογραφή του συμβολαίου που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Πιερικού Αρχελάου παρουσία του προέδρου Αποστόλου Πόδα και του γενικού γραμματέα Μάκη Γιαλένιου, ο Ανδρέας Ψαρόπουλος έκανε την παρακάτω δήλωση: «Άκουσα τα καλύτερα λόγια για τον Πιερικό Αρχέλαο και ότι εδώ γίνεται μια σοβαρή δουλειά. Αποτελείται από επαγγελματίες που στηρίζουν το άθλημα, γι΄ αυτό και επέλεξα να έρθω στην Κατερίνη που θα κάνουμε κάτι ακόμη καλύτερο και για φέτος να βάλουμε όλοι μαζί στόχο που να είναι πολύ πιο πάνω από την περασμένη χρονιά».

Τέλος, την ικανοποίησή του εξέφρασε και ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης, ο οποίος είπε: «Τον Ανδρέα τον ξέρω και από την Καβάλα. Θεωρώ ότι η ομάδα μας πήρε ένα φέρελπι αθλητή ο οποίος έχει όρεξη για μπάσκετ και να βελτιώσει τον εαυτό του. Ο χρόνος και η διάθεση του παίκτη θα δείξουν αν πράξαμε σωστά. Εύχομαι το καλύτερο και υγεία σ΄ αυτόν».


(Δελτίο τύπου του Γραφείου Τύπου του Πιερικού Αρχελάου).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast