3.6.09

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "ΠΡΟΣ ΤΙ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ Η ΠΛΗΡΗΣ "ΑΛΛΑΓΗ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ";

Συνέντευξη παραχώρησε στη εφημερίδα "Μέτροσπορ" ο πρώην προπονητής του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος ο οποίος δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην ομάδα της Κατερίνης από το "τιμόνι" της οποίας παραιτήθηκε πριν μερικούς μήνες. Το "katerinisport" αναδημοσιεύει αυτούσια τη συνέντευξη του Κορυδαλλιώτη τεχνικού, όπως αυτή αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα www.metrosport.gr και αφήνει τους αναγνώστες να βγάλουν ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Αληθινός και ιδιαίτερα καυστικός όπως πάντα, ήταν ο Σούλης Παπαδόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο “Μ”, αναφερόμενος σε πολλά ζητήματα. Πριν από ένα μήνα βρέθηκε ένα βήμα από ομάδα που μόλις υποβιβάστηκε στη Β’ Εθνική, όμως ο αδόκητος χαμός του αδερφού του, τον “ανάγκασε” να ξεκινήσει συζητήσεις με ομάδες από μηδενικούς στόχους. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην προηγούμενη ομάδα του τον Πιερικό, ενώ διέψευσε κατηγορηματικά τη φημολογούμενη “κόντρα” με τον Νίκο Αναστόπουλο. Αναλυτικά η συνέντευξη που παραχώρησε στο “Μ”:

-Εδώ και αρκετούς μήνες είστε “ελεύθερος”, καθώς δεν δεσμεύεστε με κάποια ομάδα. Πώς έχουν κυλήσει αυτές οι ημέρες για σας;
-Προς το παρόν απολαμβάνω τις διακοπές μου και περιμένω την κατάλληλη πρόταση που θα με κάνει να την επιλέξω. Πριν από έναν μήνα περίπου βρέθηκα στην ιδιαίτερα δυσάρεστη θέση να χάσω τον αδερφό μου σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα, κάτι που με έκανε να διακόψω κάθε επαφή με τις ενδιαφερόμενες ομάδες. Έτσι πλέον ξεκινάω από νέα βάση τις συζητήσεις μου, όντας αρκετά πιο έμπειρος σε ότι αφορά το θέμα ζωή. Πάντως δεν πρόκειται να “σκάσω”, αν δεν έρθει κάποια πρόταση.

-Έχετε κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό σας σε ότι αφορά το που επιθυμείτε να συνεχίσετε την προπονητική σας καριέρα;
-Έχω δεχτεί “κρούση” από δύο ομάδες των Αθηνών, τις οποίες εξετάζω. Παράλληλα υπάρχει το δεδομένο ενδιαφέρον του ΟΦΗ, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα είχα μια συζήτηση με τον κ. Βατσινά, αλλά με τα τωρινά προβλήματα πολύ δύσκολα θα μετακινηθώ στην Κρήτη. Άλλωστε, υπάρχει και η οικογένεια που αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα για τη φυγή μου από την Αθήνα. Σε ότι αφορά αυτό που αναζητώ, μεγαλύτερη μου επιδίωξη είναι να μου δείξει η ομάδα πως με θέλει, καθώς αυτό είναι κάτι που μου δίνει μεγάλο ενδιαφέρον και όρεξη για δουλειά.

-Ποιο το σχόλιο σας για την πρώην ομάδα σας τον Πιερικό; Έχει ήδη θέσει ως στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και προσέλαβε έναν έμπειρο τεχνικό, όπως ο Μάκης Κατσαβάκης.
-Γνωρίζω ότι η άνοδος τέθηκε ως στόχος και μακάρι να τα καταφέρει ο Πιερικός, γιατί είναι μια ιστορική ομάδα και αξίζει να βρίσκεται ψηλά. Παρακολουθώ τις εξελίξεις και βλέπω ότι επιχειρείται η πλήρης “αλλαγή” της ομάδας, χωρίς όμως να γνωρίζω το γιατί. Άλλωστε, τα ίδια παιδιά κατάφεραν να φέρουν τον Πιερικό αρκετά ψηλά μέχρι την αποχώρηση μου και θα μπορούσαν να πρωταγωνιστήσουν και τη νέα σεζόν. Αυτό που κατά τη γνώμη μου πρέπει να αναζητηθεί είναι να τεθούν οι κατάλληλες βάσεις, πριν η ομάδα ανέβει στη Σούπερ Λίγκα.

-Τελικά ποιος ήταν ο λόγος που αποχωρήσατε από τον Πιερικό; Νιώθετε πικραμένος για το πώς εξελίχθηκε η συνεργασία;
-Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και δεν θα ήθελα να δώσω περισσότερη έκταση σε κάτι που έχει τελειώσει και για τις δύο πλευρές. Υπήρξαν διαφωνίες σε αρκετά ζητήματα, με σημαντικότερη την επιλογή μου για χαμηλό μπάτζετ και έτσι προέκυψε το διαζύγιο. Πικρία δεν νιώθω που αποχώρησα, αλλά με πείραξε ότι δεν έγιναν αυτά που συζητήσαμε.

-Σε ένα άλλο θέμα που έχει απασχολήσει κατά καιρούς. Υφίσταται κάποιου είδους “κόντρα” με τον Νίκο Αναστόπουλο;
-Δεν υπάρχει κανενός είδους κόντρα με τον άνθρωπο, αν και γνωρίζω ότι κάτι τέτοιο φημολογείται εδώ και καιρό. Ο καθένας μας έχει τη δική του ιστορία στο χώρο, ο κ. Αναστόπουλος βέβαια πολύ μεγαλύτερη απ’ τη δική μου και το αναγνωρίζω αυτό. Απλά και οι δύο είμαστε πολύ εγωιστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο και θέλουμε να κερδίζουμε, κάτι που είναι και απόλυτα φυσιολογικό νομίζω.

-Τέλος, θα ήθελα το σχόλιο σας για το πρωτάθλημα της νέας σεζόν. Πώς το αναμένετε και ποιες οι προσδοκίες σας;
-Πιστεύω ότι θα είναι το ίδιο συναρπαστικό με το φετινό, ίσως ακόμη περισσότερο. Λογικά θα υπάρχουν και πάλι εκπλήξεις που θα τραβήξουν το ενδιαφέρον του κόσμου. Άλλωστε και φέτος δεν νομίζω ότι πίστευε κάποιος πως θα υποβιβαστούν Βέροια και Καλλιθέα. Βλέπω πάντως ότι πολλές ομάδες έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και πιστεύω ότι δεν αποκλείεται να βρεθούν προ εκπλήξεων.

2 σχόλια:

  1. ase mas re soula! pes mas pou tha kleiseis na mathoume pou tha paei kai o pantelidis!

    syllypitiria ostoso gia to thanato toua delfou sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΣΟΥΛΗ ΑΡΧΟΝΤΑ. ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ. ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΣΟΥ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗ, ΘΥΡΑ 5).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast