14.7.09

"ΧΑΛΑΣΕ" ΤΟΥ ΚΑΡΛΣΟΝΣ, ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΛΥΣΗ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Δε θα φορέσει τελικά την φανέλα του Πιερικού ο Λετονός επιθετικός Γκιρτς Κάρλσονς η περίπτωση του οποίου απασχόλησε την ομάδα της Κατερίνης. Σύμφωνα με "κύκλους" της ΠΑΕ Πιερικός ο παίκτης ανέβασε τις οικονομικές του απαιτήσεις με αποτέλεσμα η ομάδα να αποσύρει το ενδιαφέρον της. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή ωστόσο προβάλλει ως αιτία του "ναυαγίου" το γεγονός ότι ο Κάρλσονς δεν έμεινει ικανοποιημένος από όσα συνάντησε κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Πιερία. Γεγονός είναι πάντως, ότι ο Πιερικός στρέφεται πλέον σε άλλες λύσεις για τη θέση του επιθετικού με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για υποψήφιους "στόχους" από τη λατινοαμερικανική αγορά και δη την βραζιλιάνικη.

Στον αγωνιστικό τομέα, αύριο στις 18.15 αναμένεται η πρώτη "παράσταση" του νέου Πιερικού του Μάκη Κατσαβάκη, στα Τρία-Πέντε Πηγάδια κόντρα στον Ερμή Αραδίππου, νεοφώτιστη ομάδα της Α' Κατηγορίας Κύπρου που προετοιμάζεται επίσης στην περιοχή. Οπωσδήποτε τα φιλικά παιχνίδια και ειδικά τα πρώτα, ενδιαφέρουν περισσότερο τον εκάστοτε προπονητή, γεγονός είναι πάντως πως αύριο, αναμένεται να εκδράμουν στην Ημαθία ουκ ολίγοι φίλαθλοι του Πιερικού, οργανωμένα και μη, προκειμένου να πάρουν μια πρώτη γεύση από την ομάδα.

  • Εκδρομή διοργανώνει για το αυριανό φιλικό παιχνίδι το "CLUB ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ". Ακολουθεί η ανακοίνωση:
Ο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΟΤΙ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΟΜΑΔΑΣ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: 6972054889

ΟΔΟΣ:αθανασίου βασιλειάδη 3 (έναντι Ο.Τ.Ε.)

ΤΟ ΤΡΕΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ!!!!!!

5 σχόλια:

  1. ante ayrio oloi paides na upostiriksoume tin pierikara mas sta 3-5 pigadia...50 organomenoi kai alloi posoi me amaksia tha tous trelanoume toys pektes!to treno gia anodo ksekinise!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den sas ipa oti den tha ipograpsi o Karlsons.to gnoriza apo tin deftera. kali arxi stin omada mas, ksekinontas me to proto tis filiko .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kali arxi pou tha fanei sto gipedo mesa ektos kai an ta pragmata einai milimena gia anodo epidi douleyw kai sto gipedo!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. kala ok papatzes
    an den paixoun mpala den anevainoume re! pierikara kai ta muala.......... koi!mpresser

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως για μένα καλύτερα που δεν υπέγραψε ο Λετονός. Διεθνής είναι και από τον Σεπτέμβριο κάθε λιγο και λιγάκι θα είχε υποχρε'ωσεις με την εθνική του ομάδα, όταν το πρωτάθλημα της Β΄θα συνεχίζεται κανονικά, αυτός θα έλλειπε. Πάντως μας χρειάζεται ένας κλασικός φορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast