1.7.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΡΕΠΟ ΑΥΡΙΟ, ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΤΡΙΑ-ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ.

Την ευκαιρία να "γεμίσουν" τις μπαταρίες τους, θα έχουν οι παίκτες του Πιερικού, αύριο Πέμπτη χάρη στο ρεπό (πρωί και απόγευμα) που παραχώρησε ο Μάκης Κατσαβάκης. Ο Σερραίος τεχνικός θα δώσει "ανάσες" στους ποδοσφαιριστές που συμπλήρωσαν μια βδομάδα προπονήσεων, εν όψει της αναχώρησης για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια την Παρασκεύη, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι παίκτες που θα επιστρέψουν από την Ημαθία στις 16 Ιουλίου, γυμνάστηκαν σήμερα χωρίς προβλήματα, τόσο το πρωί όσο και το απόγευμα (δίτερμα).

Έρχεται αύριο ο Φρέντερικς.

Αύριο Πέμπτη επιστρέφει τελικά ο Στάντον Φρέντερικς, από τη Νότια Αφρική. Ο...αργοπορημένος (δικαιολογημένα βέβαια από τη διοίκηση λόγω του πρόσφατού γάμου του) "Stinga" θα μπει κατευθείαν στα "βαθιά" συμμετέχοντας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Καμία εξέλιξη στα μεταγραφικά.

Στο μεταγραφικό τομέα, τα ονόματα που αγωνίζονται στην επίθεση και το κέντρο "δίνουν" και "παίρνουν" ωστόσο δεν υπάρχει ακόμη ιδιαίτερη εξέλιξη.

Στην Κατερίνη ο Πλούταρχος.

Σύμφωνα με πληροφορίες του "katerinisport", μεγάλη συναυλία με τον Γιάννη Πλούταρχο θα πραγματοποιηθεί στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, ύστερα από συμφωνία του δημοφιλούς καλλιτέχνη με την ΠΑΕ Πιερικός. Πιθανότερη ημερομηνία είναι η 7η Αυγούστου, με τις επίσημες ανακοινώσεις να αναμένονται τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast