31.7.09

Ο ΡΟΤΖΕΡΙΟ ΦΕΥΓΕΙ, Ο ΟΛΓΚΙΝ ΕΡΧΕΤΑΙ!

Πολύ σύντομο ήταν το πέρασμα του Βραζιλιάνου Ροτζέριο Ντε Ζέζους Αμπρέου από τον Πιερικό. Ο Λατινοαμερικανός επιθετικός αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Κατερίνης πριν καν αρχίσει η νέα ποδοσφαιρική σεζόν. Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής, από τις πρώτες προπονήσεις αλλά και από τη συμμετοχή του στο φιλικό παιχνίδι του Πιερικού με τον Αγροτικό Αστέρα φάνηκε ότι δεν ήταν αυτό που...υποσχόταν με αποτέλεσμα οι ιθύνοντες του Πιερικού να αναζητήσουν άμεσα τον αντικαταστάτη του. Σύμφωνα με πληροφορίες του "katerinisport", ρόλο στην αποχώρηση Ροτζέριο έπαιξαν και τα όχι καλά αποτελέσματα των εξετάσεών στις οποίες υποβλήθηκε ο Βραζιλιάνος.

Ολγκίν ο αντικαταστάτης.

Αντικαταστάτης του Ροτζέριο Αμπρέου θα είναι ο Αργεντινός Λουτσιάνο Ολγκίν. Ο 27χρονος επιθετικός συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα του Πιερικού της Πέμπτης και λογικά την Παρασκευή θα ανακοινωθεί επίσημα από την ΠΑΕ Πιερικός. Ο Ολγκίν αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν με τη φανέλα της βελγικής Μπέβερεν.

Περισσότερες λεπτομέριες σύντομα...

6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Κατσαβάκη και στον Σατσίδη για τις σούπερ επιλογές τους.
    Αφού μετά μιά εβδομάδα διώχνουμε μεταγραφές που τις παρουσιάσαμε σαν σούπερ περιπτώσεις,τι να πώ...
    Μπράβο Κατσαβάκη,μπράβο Σατσίδη.
    Είστε οι καλύτεροι...........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθη κάνουν όλοι.
    Είναι μαγκιά που το είδαν γρήγορα και το διόρθωσαν, αδιαφορώντας για τις κριτικές που θα δεχθούν.
    Μπράβο στον Σατσίδη από μένα, πραγματικό μπράβο όμως κι όχι ειρωνικό.
    Είναι ίσως η πρώτη φορά που λέω καλά λόγια για τον Σατσίδη, και ελπίζω να συνεχιστεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εχω εμπιστοσυνη στον κατσαβακη και στην διοικηση.ειδα την ομαδα στα δυο φιλικα,και ειχε συνοχη και σταθεροτητα και προσανατολισμο.αν πετυχουμε και ενα καλο φορ,πιστευω οτι ειναι κοντα η σουπερ λιγκα.ο αμπρεου φανηκε ανετοιμος. η γκρινια μονο κακο κανει!!η ομαδαμας και σοβαρη ειναι,και πληρωνει!!ειμαστε κυριοι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ. ΑΝ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΛΛΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΚΕΙ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝΕ ΣΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ?? ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ .
    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΡΥΦΗ ΠΑΙΔΙΑ.. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. nomizw pws prepei na eiste pio prosektikoi ekei sti doiikisi kai prin parousiasete kapoion paiktara na ton pernate apo koskino kai meta na ypografei....alliws gineste rompa kai sas krazei adika o kosmos....ligo pio epaggelmatika paidia prepei na deite ton pieriko kai na voithisete thn prospatheia kai ta xrimata tou gianni na min pane xamena ....ligi sovarotita kai ola tha pane kala...APLA NA PROSEXETE GIATI OI EPITIDIIOI EINAI ETOIMOI NA SAS KATIGORISOUN ME TO PARAMIKRO..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast