3.7.09

ΣΤΑ ΤΡΙΑ-ΠΕΝΤΕ ΠΗΓΑΔΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ. ΔΕΝ ΗΛΘΕ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ.

Με όλους τους ποδοσφαιριστές του ρόστερ στη διάθεσή του Μάκη Κατσαβάκη, κύλησε η πρώτη μέρα του βασικού σταδίου της προετοιμασίας του Πιερικού στα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Ο Σερραίος τεχνικός "καλωσόρισε" και τον Στάντον Φρέντερικς στις προπονήσεις καθώς ο Νοτιοαφρικανός άσος απείχε δικαιολογημένα τις προηγούμενες ημέρες ευρισκόμενος στην πατρίδα του. Το πρωί της Παρασκευής ο "Stinga" μαζί με τον Γιώργο Γκουγκουλιά πέρασαν από εργομετρικές εξετάσεις στη Θεσσαλονίκη.
Οι ποδοσφαιριστές που απαρτίζουν την αποστολή του Πιερικού είναι (με τονισμένα γράμματα οι νεοαποκτηθέντες): Κοτταράς, Καρακούτσης, Βασιλειάδης, Τασίδης, Παστός, Αγγελόπουλος, Καλλιμάνης, Παέζ, Χατζηζήσης, Παντελιάδης, Γιαζιτζόγλου, Εξουζίδης, Τόσκας, Κόιτς, Μαρτίνεζ, Μακρής, Μανουσαρίδης , Φρέντερικς, Ντεμπελέ, Θάνος, Κορμαρής, Γκουγκουλιάς, Τσιτλακίδης, καθώς και οι νεαρόι Τσιντώτας, Νίκου, Κωτσιόπουλος και Μίγκος.

Από βδομάδα ο Πέντα, "χάλασε" του Βραζιλιάνου;

Στους 27 ποδοσφαιριστές αναμένεται να ενσωματωθεί τη Δευτέρα ή το αργότερο την Τρίτη, ο Αργεντινός Μαρσέλο Πέντα που αναχωρεί από την πατρίδα του το μεσημέρι της Κυριακής (ώρα Ελλάδος).
Όσον αφορά στον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή που αναμενόταν απόψε, δεν ήλθε στην Κατερίνη και όπως όλα δείχνουν απομακρύνεται το ενδεχόμενο απόκτησής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast