5.7.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζουν τις προπονήσεις τους στα Τρία-Πέντε Πηγάδια οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού υπό τις οδηγίες του Μάκη Κατσαβάκη και των συνεργατών του. Το κλίμα είναι άριστο ανάμεσα στα μέλη της αποστολής των "μελανολεύκων" που βρίσκονται στην Ημαθία από το απόγευμα της Παρασκευής και η όρεξη για δουλειά είναι εμφανής στις προσπάθειες των παικτών, αφήνοντας ικανοποιημένο το τεχνικό επιτελείο. Ο καιρός είναι...για όλα τα γούστα αφού το κρύο και η έντονη βροχόπτοση της Παρασκευής (προκλήθηκε και διακοπή ρεύματος το βράδυ της Παρασκευής), έδωσαν τη θέση τους στην...ιδανική δροσιά του Σαββάτου, με την..."ανεπιθύμητη" ζέστη να κάνει κι αυτή την εμφάνισή της την Κυριακή.
Το κυριακάτικο πρόγραμμα περιελάμβανε πρωινή και απογευματινή προπόνηση ενώ το μεσημέρι θεωρία. Παρόμοιο θα είναι το πρόγραμμα, με διπλές και τριπλές προπονήσεις, και τις επόμενες ημέρες, μέχρι τις 16 Ιουλίου, ημέρα που η αποστολή θα επιστρέψει στην Κατερίνη. Μέχρι στιγμής στο προπονητικό κέντρο που βρίσκεται ο Πιερικός δεν υπάρχουν άλλες ομάδες, γεγονός που δεν επιτρέπει στον Μάκη Κατσαβάκη να τεστάρει τους παίκτες του κόντρα σε άλλο σύλλογο. Δεν αποκλείεται πάντως, τις επόμενες ημέρες να καταφθάσουν κι άλλες αποστολές κι έτσι να κλειστούν φιλικά παιχνίδια κατά το διάστημα της παραμονής του Πιερικού στα Τρία-Πέντε Πηγάδια. Το πρώτο φιλικό στην Κατερίνη έχει πάντως ήδη κλειστεί με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα στις 29 Ιουλίου.

Έρχεται ο Πέντα.

Στην Κατερίνη αναμένεται το απόγευμα της Δευτέρας ο Αργετινός μεσοεπιθετικός Μαρσέλο Αλεχάντρο Πέντα που αναχώρησε στις 4 το απόγευμα, ώρα Ελλάδος, από την πατρίδα του. Δεδομένων των αλλαγών στα αεροπλάνα, η άφιξή του στη Θεσσαλονίκη είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής, αφού επισημοποιήσει τη δεδομένη συμφωνία με τον Πιερικό, θα μεταβέι στο προπονητικό κέντρο των Τριών-Πέντε Πηγαδίων για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Πιερικού. Έτσι, θα προστεθεί στο "παζλ" των "μελανολεύκων" ένα ακόμη κομμάτι, με τα κενά στο ρόστερ να κλείνουν σιγά σιγά.

Ο Βραζιλιάνος και οι άλλοι...

Η περίπτωση του Βραζιλιάνου φορ που αναμενόταν τις προηγούμενες ημέρες στην Κατερίνη δε φαίνεται να απασχολεί πλέον τους ιθύνοντες του Πιερικού που έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε άλλους ποδοσφαιριστές από την ξένη αγορά. Μπορεί να μην έγιναν γνωστά πολλά στοιχεία γι' αυτόν, επρόκειτο πάντως για εξαιρετική περίπτωση, γεγονός που οδηγεί στη σκέψη ότι και οι εναλλακτικές λύσεις είναι εφάμιλλες. Δεν αποκλείεται εκτός από στράικερ,να αποκτηθεί κι ένας μεσοεπιθετικός που θα καλύπτει τη δεξιά πλευρά. Στην περίπτωση αυτή, το ρόστερ θα φτάσει τους τριάντα παίκτες (μαζί με τους τέσσερις νεαρούς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast