29.7.09

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 0-2

Την πρώτη νίκη του στα φιλικά παιχνίδια πέτυχε σήμερα ο Πιερικός επικρατώντας με 2-0 του Αγροτικού Αστέρα στο γήπεδο του Ευόσμου. Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη ξεκίνησαν πιο δυνατά ενώ μετά το 25' ο Αγροτικός ισορρόπησε. Πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Αργεντινός Μαρσέλο Πέντα που έδειξε ότι μπορεί να αναδειχθεί σε εκ των ηγετών του Πιερικού επιβεβαιώνοντας την καλή του φήμη και τις προσδοκίες που έχει "καλλιεργήσει" ο ερχομός του στην Κατερίνη ενώ το ντεπούτο του με τη "μεναλόλευκη" φανέλα πραγματοποίησε ο Βραζιλιάνος Ροτζέριο Αμπρέου. Ο Μάκης Κατσαβάκης χρησιμοποίησε και πάλι δυο διαφορετικές ενδεκάδες και έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των παικτών του οι οποίοι πρέσσαραν για άλλη μια φορά επιτυχώς τον αντίπαλο τους.
Μόλις στο 5' ο Εξουζίδης με κεφαλιά απείλησε τα καρέ του Αγροτικού Αστέρα αναγκάζονταν τον Διλμπέρη να αποκρούσει σε κόρνερ. Στο 21' το σουτ του Πέντα πέρασε άουτ ενώ στο 36' ο διαιτητής Μολιχιτούδης "αρνήθηκε" καθαρό πέναλτι του Διλμπέρη στον Γκουγκουλιά.
Στην επανάληψη ο Αγροτικός Αστέρας μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι, όμως ο Πιερικός ήταν αυτός που ευτύχησε να προηγηθεί στο 69' με τον Φρέντερικς που είχε εύκολο έργο να σπρώξει τη μπάλα στα ανυπεράσπιστα δίχτυα του Αγροτικού Αστέρα όταν έγινε κάτοχος της μπάλας από απόκρουση του Γιακουμή σε σουτ του Τσιτλακίδη. Το τελικό 0-2 διαμορφώθηκε στο 85' όταν ο Λαναρής εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Φρέντερικς από τον Παλάσκα.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Θεσσαλονικιός Μολιχιτούδης που έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Γέβντοβιτς, Χασιώτη και Γκουγκουλιά (οι δυο τελευταίοι συνεπλάκησαν στη φάση του μη καταλογισμού πέναλτι, στο πρώτο ημίχρονο).

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Διλμπέρης, Γ. Παπαδόπουλος, Ν. Παπαδόπουλος, Χασιώτης (40' Μπάρμπας), Βαγγελόπουλος, Κούτσης, Μπεκιάρης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης, Γέσιτς, Γέβντοβιτς.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Γιακουμής, Παπαδόπουλος Γ., Παλάσκας, Κοσμίδης, Ναλμπάντης, Καμπάνης, Κρουσταλέλης, Μπλαζέφσκι, Στεφανίδης.
ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Τασίδης, Εξουζίδης, Μανουσαρίδης, Μαρτίνεζ, Πέντα, Γκουγκουλιάς (40' Θάνος), Ντεμπελέ, Ροτζέριο.
Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Καρακούτσης, Γιαζιτζόγλου, Παστός, Παέζ, Τόσκας, Λαναρής, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης

5 σχόλια:

  1. Η ομάδα πηγαίνει σταθερά πολύ καλά, με φοβερή αμυντική λειτουργία, ενώ άρχισαν να ξεδιπλώνονται και οι επιθετικές της αρετές.
    Ο Χασιώτης να ζητήσει δημόσια συγνώμη από το σύλλογο που τον ανέδειξε και όταν κυκλοφορεί στην Κατερίνη να αισθάνεται δέος και ντροπή για τη συμπεριφορά του. Απαιτείται σεβασμός στην ιστορία του Πιερικού από ανθρώπους που λησμονούν το παρελθόν και προσβάλουν τον ένδοξο σύλλογο.
    Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ!
    ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. apo kosmo ti eixe?? peite kaneis pou pige..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. paidia thn kyrikah olh sto gypedo na ginei xamos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το επόμενο φιλικό είναι με τον Βατανιακό το Σάββατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. gt re file...??? ti sas ekane o Xasiwtis???? egine kt ? peite k se mas na ma8oume ,,an ekane kt asximo apenanti ston Pieriko....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast