9.7.09

Δελτία Τύπου του Γραφείου Τύπου του ΣΦΚ Πιερικός

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Δ.Σ συνεδρίασε την Τετάρτη 9/7/2009 και ασχολήθηκε με τα θέματα του ιματισμού των τμημάτων υποδομής και των γηπεδικών εγκαταστάσεων.

Όσον αφορά τον ιματισμό εγκρίθηκε η πρόταση σύναψης συμφωνίας συνεργασίας με διεθνούς φήμης εταιρία στην οποία θα δοθεί ενιαία παραγγελία που θα καλύπτει το σύνολο των αναγκών για ιματισμό όλων των τμημάτων υποδομής του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ. Το νέο Δ.Σ. φιλοδοξεί να παρέξει στους νεοεγγραφέντες ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής όλων των ηλικιών ένα πλήρες πακέτο αθλητικού υλικού υψηλής ποιότητας, εφάμιλλο με αυτό των επαγγελματιών ποδοσφαιριστών. Σύντομα το πλήρες περιεχόμενο αυτού του αθλητικού υλικού θα δοθεί στη δημοσιότητα.

Όσον αφορά το θέμα των γηπεδικών εγκαταστάσεων το Δ.Σ. ήδη έχει πραγματοποιήσει ενέργειες και επαφές ώστε σε αντίθεση με παρελθούσες περιόδους το γηπεδικό ζήτημα να λυθεί οριστικά έτσι ώστε όλα τα τμήματα υποδομής συμπεριλαμβανομένης και της ομάδας νέων η οποία θα τελεί υπό την αιγίδα του Σ.Φ.Κ. ΠΙΕΡΙΚΟΣ να εξασφαλίσουν τις ιδανικότερες συνθήκες εκγύμνασης. Επίσης αποφασίστηκε η συγκρότηση πενταμελούς επιτροπής με επικεφαλής τον πρόεδρο του Δ.Σ. η οποία θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στο Δήμαρχο Κατερίνης ώστε να ζητήσει και τη συνδρομή του Δήμου στο συγκεκριμένο ζήτημα.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

(Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του ΣΦΚ Πιερικός)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Πέμπτη 9/7/2009 πενταμελής επιτροπή με επικεφαλής τον πρόεδρο του Σ.Φ.Κ. Πιερικός Κώστα Παπαδόπουλο πραγματοποίησεσυνάντηση στο Δήμο Κατερίνης όπου την υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Κατερίνης Σάββας Χιονίδης ο οποίος ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα.

Ο Δήμαρχος υποδέχτηκε εγκάρδια τα μέλη του νέου Δ.Σ. άκουσε με ενδιαφέρον τα ζητήματα που του ετέθησαν και δεσμεύτηκε να σταθεί αρωγός για άλλη μία φορά, όπως άλλωστε έχει κάνει πολλάκις και στο παρελθόν, στην προσπάθεια για εξεύρεση λύσεων σε θέματα υλικοτεχνικής υποδομής που άπτονται της αρμοδιότητάς του. Η συνάντηση έληξε με τη διαβεβαίωση πως αμφότερες οι πλευρές θα συνεργαστούν άψογα και θα συμβάλλουν στην εξύψωση του Πιερικού ιδεώδους.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΤΟΥ ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ

(Δελτίο Τύπου του Γραφείου Τύπου του ΣΦΚ Πιερικός)

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον ερασιτέχνη πολύ καλές οι κινήσεις τους, σε όλα τα επίπεδα. Μακάρι να συνεχίσουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast