10.7.09

ΑΥΡΙΟ ΦΤΑΝΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Ο ΚΑΡΛΣΟΝΣ.

Αύριο τελικά αναμένεται στην πόλη της Κατερίνης ο διεθνής Λετονός Γκιρτς Κάρλσονς που όπως γράφτηκε και νωρίτερα έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στους "μελανολεύκους". Οι ιθύνοντες του Πιερικού φιλοδοξούν στο πρόσωπο του 28χρονου σέντερ φορ να βρουν λύση στο πρόβλημα της επιθετικής δυστοκίας που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια την κατερινιώτικη ομάδα. Ο Κάρλσονς, από τα στατιστικά του, φαίνεται παίκτης με έφεση στο σκοράρισμα και η μοναδική ένσταση όσον αφορά στην επιλογή αυτή είναι πως δεν έχει κατορθώσει στις δυο απόπειρες που έκανε να παίξει ποδόσφαιρο εκτός Λετονίας να "ματώσει" τα αντίπαλα δίχτυα. Πρόκειται πάντως για επιθετικό που αν προσπαρμοστεί θα μπορέσει να συμβάλει τα μέγιστα στην προσπάθεια του Πιερικού για άνοδη στη Σούπερ Λίγκα. Καλώς εχόντων των πραγμάτων, ο υψηλόσωμος φορ θα αφιχθεί αύριο στην Κατερίνη, όπου και θα επισημοποιήσει τη συμφωνία με τον Πιερικό και εν συνεχεία θα μεταβέι στα Τρία-Πέντε Πηγάδια για να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Πέντα.-Τυπικό του Σουλίδη.

Την πρώτη προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες πραγματοποίησε σήμερα ο Μαρσέλο Πέντα. Σύντομα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο στην περίπτωσή του δεν υπάρχει βία μιας και όπως είναι γνωστό προέρχεται από τις υποχρεώσεις στο αργεντίνικο πρωτάθλημα και δεν είχε χρόνο για να ξεκουραστεί. Το πιθανότερο είναι ο Μάκης Κατσαβάκης να μην "ζορίσει" τον παίκτη χρησιμοποιώντας τον στο φιλικό της Τετάρτης με τον Ερμή Αραδίππου, την κυπριακή ομάδα που επίσης προετοιμάζεται στα Τρία-Πέντε Πηγάδια της Νάουσας.
Όσον αφορά στον Νίκο Σουλίδη ο 23χρονος ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει να γυμνάζεται με την αποστολή του Πιερικού και λογικά θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους "μελανολεύκους" όταν η ομάδα επιστρέψει στην Κατερίνη.

1 σχόλιο:

  1. Μακάρι να είναι τελειώμενη η μεταγραφή αυτή.
    Τέτοιες μεταγραφές πρέπει να γίνονται.
    Και να μην πιάσει, θα έχει κάνει η διοίκηση αυτό που πρέπει.
    Όχι σαν τον Περίγιο που ταν φέραμε για σκόρερ ενώ είχε βάλει 5 γκολ στα τελευταία 4 χρόνια...

    Αυτό δείχνει ότι κάτι άλλαξε...
    Για πρώτη φορά στα τελευταία χρόνια νιώθω αισιόδοξος και ικανοποιημένος από τις μεταγραφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast