12.7.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΡΛΣΟΝΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΟΙ "ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ".

Στα Τρία-Πέντε Πηγάδια βρέθηκε την Κυριακή ο Λετονός επιθετικός Γκιρτς Κάρλσονς προκειμένου να συζητήσει με τον Μάκη Κατσαβάκη αλλά και να διαμορφώσει μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τον Πιερικό με τον οποίο βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να συνεχίσει την καριέρα του. Ο 28χρονος φορ που αφίχθηκε χτες το απόγευμα στην Ελλάδα, αφού μίλησε σήμερα με τον Σερραίο τεχνικό των "μελανολεύκων" αλλά και ποδοσφαιριστές του Πιερικού αναχώρησε από το προπονητικό κέντρο και επέστρεψε στην Κατερίνη όπου και επισκέφθηκε το γήπεδο του Πιερικού πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του.
Ο Κάρλσονς έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όσα είδε και άκουσε και δεν έχει αντίρρηση να συνεχίσει την καριέρα του στην Κατερίνη και τον Πιερικό, αφού και η πρόταση που του έχει γίνει είναι εξαιρετική. Θα πρέπει όμως να συναινέσει και η οικογένειά του με την οποία θα συνομιλήσει προτού πάρει την τελική του απόφασή. Η τελική απάντηση του υψηλόσωμου επιθετικύ αναμένεται τις επόμενες ημέρες, όπως άλλωστε υποσχέθηκε στους διοικούντες τον πιερικό σύλλογο.
Εάν πάντως συμβεί το απευκταίο και ο Κάρλσονς δεν συμφωνήσει με τον Πιερικό, οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν έτοιμες εναλλακτικές λύσεις τόσο από την ξένη όσο και από την εγχώρια αγορά.

1 σχόλιο:

  1. o karlsons den ine diathetimenos na peksi ston pieriko, i apantisi tou tha ine ena oxi, ego pantos tha ithela to nai tou, dioti ine ekseretikos epithetikos.afto pou gnorizo ine oti den theli na peksi stin vita ethniki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast