14.7.09

Στις 10 Αυγούστου αρχίζει η εντατική προετοιμασία του Πιερικού Αρχελάου.

■ Πυρετώδης χαρακτηρίζεται η προετοιμασία για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2009-2010 τόσο από τη διοικητική, όσο και από την τεχνική πλευρά του ανανεωμένου Πιερικού Αρχελάου που συμμετέχει και φέτος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Β΄ εθνικής κατηγορίας, το οποίο παρουσιάζει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον.

Η εντατική προετοιμασία θα αρχίσει στις 10 Αυγούστου και ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης θα έχει στη δύναμή του ένα ανανεωμένο σύνολο που υπόσχεται στους κατερινιώτες ένα μπασκετικό θέαμα, τουλάχιστο.

Ο τεχνικός ηγέτης του Πιερικού Αρχελάου, για την έναρξη της προετοιμασίας, έκανε την παρακάτω δήλωση: «Η μεταγωνιστική περίοδος τελείωσε στις 7 Ιουλίου και πιστεύω ότι είναι ωφέλιμη τόσο για τους παίκτες ατομικά, όσο και για την ομάδα συνολικά. Μαζί με το πρόγραμμα διακοπών που δόθηκε στους καλαθοσφαιριστές μας, θεωρούμε ότι θα γυρίσουν πιο έτοιμοι. Η έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα γίνει στις 6 Αυγούστου για προκαταρκτικά και κανονικά θα ξεκινήσουμε στις 10 Αυγούστου. Τώρα όσο αφορά τις μεταγραφές, θέλουμε έναν ακόμη παίκτη για να τελειώσει αυτό το θέμα. Η ομάδα κινήθηκε πάνω σε δύο άξονες. Ο πρώτος ήταν να ενισχύσει το σύνολο και να ανεβάσει τον επαγγελματισμό των παικτών και ο δεύτερος το μπόλιασμα που θα φέρει καρπούς από το νέο αίμα που είναι από τα σπλάχνα του συλλόγου, το εφηβικό. Γίνεται μια μεγάλη προσπάθεια και τη νέα αγωνιστική περίοδο η ομάδα θα πρέπει να κάνει ένα βήμα παραπάνω. Ευελπιστούμε ότι θα τα καταφέρουμε».

■ Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν και φέτος τα εισιτήρια διαρκείας για τους αγώνες του Πιερικού Αρχελάου στο πρωτάθλημα. Πάντως, στην περασμένη αγωνιστική περίοδο ο αριθμητικός στόχος είχε υπερκαλυφθεί. ‘Όσοι ενδιαφέρονται να τα προμηθευτούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το τηλ. 6944 945165.

Συγχαρητήρια στην Εθνική Εφήβων

■ Συγχαρητήρια επιστολή έστειλε το δ.σ. του Πιερικού Αρχελάου στην Ε.Ο.Κ. για τη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Εφήβων. Αναλυτικά αναφέρει τα εξής: «Για τη μεγαλειώδη κατάκτηση της δεύτερης θέσης στο παγκόσμιο πρωτάθλημα μπάσκετ των εφήβων από την Εθνική μας Ομάδα, παρακαλούμε δεχθείτε και τα συγχαρητήρια του δ.σ., των προπονητών και των αθλητών του Πιερικού Αρχελάου.

Η διάκριση αυτή της ελληνικής ομάδας, μας κάνει ιδιαίτερα υπερήφανους και αναμφισβήτητα αντικατοπτρίζει τη σοβαρή, συστηματική και επίπονη δουλειά που γίνεται στα εθνικά μας συγκροτήματα.

Ευχόμαστε και στο μέλλον οι επιτυχίες να πλαισιώνουν και να ανταμείβουν κάθε προσπάθειά σας».

(Δελτίο τύπου από το Γραφείο Τύπου του Πιερικού Αρχελάου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast