2.7.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

Σε προχωρημένες επαφές με Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή βρίσκεται η διοίκηση της ΠΑΕ Πιερικός σύμφωνα με πληροφορίες του "katerinisport". Περισσότερα στοιχεία για τον παίκτη από τη "χώρα του καφέ" δεν έχουν γίνει γνωστά, με μόνο σίγουρο το ότι πρόκειται για πολύ αξιόλογη περίπτωση ποδοσφαιριστή που προορίζεται για να ενισχύσει τη γραμμή "κρούσης" των "μελανολεύκων". Το "πράσινο φως" για τη μεταγραφή έχει δώσει ο Μάκης Κατσαβάκης που περιμένει το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων και την άφιξή του Λατινοαμερικάνου μαζί με αυτή του Αργεντινού Μαρσέλο Πέντα τις επόμενες ημέρες. Αν ολοκληρωθούν οι δυο κινήσεις, το ρόστερ του Πιερικού θα "κλείσει" κατά μεγάλο ποσοστό, σύμφωνα και με τα λεγόμενα του Μάκη Κατσαβάκη στην "πρώτη" της ομάδας, όταν έκανε λόγο για 3-5 προσθήκες (Γκουγκουλιάς, Πέντα, Βραζιλιάνος) χωρίς να αποκλείεται οι "μελανόλευκοι" να κινηθούν και για έναν ακόμα ποδοσφαιριστή με οργανωτικές, κυρίως, ικανότητες.

Στα Τρία-Πέντε Πηγάδια από αύριο ο Πιερικός. Ήλθε ο Φρέντερικς.

Μετά το ρεπό της Πέμπτης που απήλαυσαν οι ποδοσφαιριστές του Πιερικού, αύριο πρωί αναχωρούν για τα Τρία-Πέντε Πηγάδια για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας που θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Ιουλίου. Στη γειτονική Ημαθία θα "χτιστεί" κατά μεγάλο μέρος ο νέος Πιερικός μέσα από σκληρές καθημερινές διπλές και τριπλές προπονήσεις.
Στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη βρίσκονται πλέον όλοι οι ποδοσφαιριστές μιας και ο...τελευταίος των Μοϊκανών Στάντον Φρέντερικς επέστρεψε από την πατρίδα του σήμερα και από αύριο τίθεται υπό τις οδηγίες του Σερραίου τεχνικού και των συνεργατών του.

3 σχόλια:

Accuweather Forecast