27.7.09

2ο ΔΕΙΓΜΑ "ΘΕΤΙΚΟ" ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΙΕΡΙΚΟ (0-0 ΜΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ).

Ανώτερος ήταν ο Πιερικός από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο μεγαλύτερο μέρος του χτεσινού φιλικού κι αν οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη ήταν πιο εύστοχοι στην τελική προσπάθεια οι "μελανόλευκοι" θα έφταναν στη νίκη. Αν και οι Γιαννιώτες αγωνίζονται μια κατηγορία πιο πάνω από τον Πιερικό, εντούτοις η διαφορά αυτή δε φάνηκε στον αγωνιστικό χώρο, με το πιερικό "συγκρότημα" να διατηρεί την πρωτοβουλία των κινήσεων και να φτάνει σε αρκετές περιπτώσεις κοντά στην επίτευξη ενός τέρματος. Η μεγαλύτερη στιγμή για τον Πιερικό ήλθε στις αρχές του Β' ημιχρόνου (47') όταν ο Μανουσαρίδης με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σικαλιά. Οι "μελανόλευκοι" "απείλησαν" και σε άλλες περιπτώσεις στο Α' ημίχρονο τα "καρέ" των Ηπειρωτών με τον Γκουγκουλιά να σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής αλλά η μπάλα να περνά δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Ελευθερόπουλου στο 1', με τον Γκουγκουλιά πάλι, στο 10' να γίνεται κάτοχος της μπάλας ύστερα από κόντρες αλλά να "νικιέται" από τον Ελευθερόπουλο, με τον Ντεμπελέ στο 24' να "μπουκάρει" στην αντίπαλη περιοχή αλλά να στέλνει τη μπάλα άουτ. Ο "Άγιαξ της Ηπείρου" στο διάστημα αυτό είχε να επιδείξει μόνο ένα σουτ του Σαϊτιώτη στο 13' μέσα από την περιοχή που εξουδετέρωσε ο Κοτταράς. Στην επανάληψη, οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη μπήκαν το ίδιο δυνατά και απείλησαν με τον Χατζηζήση στο 50' (σούταρε ψηλά προ κενής εστίας), με τον Φρέντερικς στο 67' ο οποίος απέφυγε δυο αντιπάλους, μπήκε στην περιοχή, πλάσαρε τον εξερχόμενο Σικαλιά αλλά ο Μαϊστόροβιτς του "στέρησε" το γκολ αποκρούοντας πάνω από τη γραμμή, κάτι που ο ξένος αμυντικός επανέλαβε και στο 86΄σώζοντας σαν "από μηχανής θεός" τον ΠΑΣ. Οι φιλοξενούμενοι που στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης ισορρόπησαν το παιχνίδι απείλησαν στο 55' με διαγώνιο σουτ του Ντα Βινσέντι και στο 75' με σουτ του Μιχαήλ στην καλύτερη ευκαιρία του ΠΑΣ στον αγώνα.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 900 φίλαθλοι.

Διαιτητής ήταν ο Παμπορίδης (Κιλκίς) με βοηθούς τους Θανασακούδη (Θεσσαλονίκης) και Ευθυμιάδη (Πιερίας). 4ος διαιτητής ήταν ο Γκαραγκάνης (Πιερίας).
Οι συνθέσεις:
Πιερικός (Α' ημίχρονο): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης, Τασίδης, Μαρτίνεζ, Μακρής, Ντεμπελέ, Θάνος, Πέντα, Γκουγκουλιάς.
(Β' ημίχρονο): Καρακούτσης, Παέζ, Φρέντερικς, Αγγελόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Λαναρής, Μανουσαρίδης, Παστός, Σουλίδης (55' Τσιτλακίδης), Τόσκας, Χατζηζήσης.
ΠΑΣ Γιάννινα (Α' ημίχρονο): Ελευθερόπουλος, Ντιμπαλά, Ανδράλας, Βαγγελής, Κασναφέρης, Κούσας, Κώτσιος, Σαϊτιώτης, Βάντερσον, Στάθης, Τζανής.
(Β' ημίχρονο): Σικαλιάς, Μπουχάν, Μαϊστόροβιτς, Ντα Βινσέντι, Μπαλάφας, Μενδρινός, Μιχαήλ, Σιαλμάς, Σαϊτιώτης (70' Μαργαρίτης), Βάντερσον, Τζανής (82' Βάτσης).

1 σχόλιο:

  1. Αγωνιστικά η ομάδα πήγε πάρα πολύ καλά. Αν ο Βραζιλιάνος δώσει λύση στο σκοράρισμα θα βλέπουμε με περισσότερη αισιοδοξία τη συνέχεια.
    Αρνητικός πρωταγωνιστικής και πάλι το 15ευρω, το ανέτοιμο γήπεδο, η απουσία ενός περιπτέρου με λάβαρα της ομάδας, και πολλά άλλα, και ...στου κουφού την πόρτα, δεν ακούει κανείς.
    Οι Κατερινιώτες έχουν υπνωτιστεί από την καφρίλα και το οπαδιλίκι των ομάδων της Θεσσαλονίκης και των Αθηνών, χωρίς να έχουν διάθεση να στηρίξουν την ομάδα.
    Εμείς μόνο ΠΙΕΡΙΚΟΣ!!!!! Τιμή μας και καμάρι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast