14.7.09

ΣΤΟ ΦΩΚΙΚΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ Ο ΤΣΙΡΟΝΙΚΟΣ!

Παίκτης του Φωκικού είναι από σήμερα ο Γιώργος Τσιρονίκος. O 17χρονος ποδοσφαιριστής που μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στο Βατανιακό, υπέγραψε με την ομάδα της Στερεάς Ελλάδας συμβόλαιο συνεργασίας διάρκειας δυο ετών. Ο νεαρός χαφ που το Μάιο είχε δοκιμαστεί με επιτυχία από την πρωταθλήτρια Γερμανίας Βόλφσμπουργκ (όπως είχε αποκαλύψει τότε το "katerinisport") και είχε πρόταση να ενταχθεί στην ομάδα νέων του συλλόγου προτίμησε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα και να δεχθεί την πρόταση του Κατερινιώτη τεχνικού του Φωκικού Γιώργου Καμπερίδη για να...κατηφορήσει στην Άμφισσα.

Το "katerinisport" εύχεται στον ταλαντούχο ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία.

4 σχόλια:

  1. Μπράβο Γιώργο,καλή επιτυχία.
    Σου εύχομαι τα καλύτερα.
    Είμαστε σίγουροι για σένα.

    Νίκος Ξανθόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. giati re agori moy den piges stin germania na swtheis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ston pieriko mas xalouse na to paroume to talentaki? ee?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στον Πιερικό οι Κατερινιώτες παίχτες είναι
    περσόνα νον γκράτα............

    Μακάρι και δίχως Κατερινιώτες ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ να ανέβει και να ριζώσει στην Σούπερ Λίγκ και μετά με υπομονή και επιμονή να φτιάχνει τα ντόπια ταλέντα σε έτοιμους παίχτες.

    Καλή επιτυχία στον Πιερικό για την νέα χρονιά και στον Γιώργο Τσιρονίκο να παίξει να καθιερωθεί και να παίξει στην Εθνική Νέων.
    Επίσης μπράβο στην ομάδα του Βατανιακού Κατερίνης και ειδικότερα στον ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΠΟΤΟΥΡΙΔΗ και στον κόουτς ΤΑΣΟ ΙΩΑΝΝΙΔΗ που και ομαδάρα έχουν και νέους παίχτες βγάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast