13.10.09

ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...


ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΗΣ.
Η ΠΑΕ συγχαίρει τους φιλάθλους της ομάδας
13.10.09

Συγχαρητήρια στον υπέροχο φίλαθλο κόσμο της ομάδας μας, που με τη δυναμική παρουσία του στήριξε στην Κατερίνη την αγαπημένη μας ομάδα, τον Ολυμπιακό Βόλου. Ταυτόχρονα δε με τη συμπεριφορά τους απέδειξαν ότι διαθέτουν ποιότητα και απέχουν από εκδηλώσεις κάθε μορφής βίας.

Τους καλούμε δε να δείξουν ανάλογη συμπεριφορά σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας.

Θα περίμενε κανείς, να περάσει ασχολίαστη αυτή η ανακοίνωση. Επειδή όμως πολλοί φίλαθλοι σε όλη την Ελλάδα δε γνωρίζουν τι πραγματικά έγινε στο χθεσινό αγώνα και ενδέχεται να μην πιστέψουν την παραπάνω ανακοίνωση (ίδιας φερεγγυότητας είναι και η άλλη ανακοίνωση που εξέδωση η θεσσαλική ΠΑΕ για την διαιτησία) το "katerinisport" σας παραθέτει φωτογραφικό ντοκουμέντο που αποδεικνύει ότι πράγματι η συμπεριφορά των φίλων του Ολυμπιακού Βόλου στο χτεσινό παιχνίδι ήταν άψογη.
Το "katerinisport" λυπάται που ο φωτογραφικός φακός δεν κατέστη δυνατόν να απαθανατίσει τη ρίψη φωτοβολίδας προς το μέρος των φιλάθλων του Πιερικού από τους οπαδούς του Ολυμπιακού Βόλου,( προφανώς αυτή έφυγε από τα χέρια του κατόχου του όταν αυτόν τον έπιασε λόξυγγας) καθώς επίσης ζητεί συγγνώμη που δεν κατάφερε να "συλλάβει" το "γλύστριμα" του οπαδού του Ολυμπιακού Βόλου στον αγωνιστικό χώρο αλλά και την "άτυχη στιγμή" (κατά δήλωση του Αχιλλέα Μπέου) στην οποία πρωταγωνίστησε το μέλος του Δ.Σ. της θεσσαλικής ΠΑΕ.

9 σχόλια:

  1. ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ! ΜΕΤΡΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ! Α ΡΕ ΤΣΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΦΕΛΗ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΕΚΕΙ! ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΔΙΟΚΗΣΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μελανολευκοι και ΣΟΠ στα πεζουλια και οι βολιωκοτεσ στα καθησματα και πηραν και δωρακια μαζι! ΗΛΙΘΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΡΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ! ολα καλα τπτ δεν πηγε στραβα εκτοσ απο μερικεσ εκατονταδες αγανακτησμενων οπαδων (που τους γραφουμε κανονικα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάμε μωρε Βολάραααααααααα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΘΑ ΦΤΑΣΕΤΕ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ 1000 ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΛΟΘΜΕ ΣΕ ΚΕΡΚΙΔΑ 600 ΑΤΟΜΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΝΕΡΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΟΛΟΙ ΟΡΘΙΟΙ ΠΑΣΤΩΜΕΝΟΙ ΣΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΝΑΙ ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΠΑΣΑΝ ΚΑΙ 10 ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΧΙΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΜΑΓΚΙΑ ΕΙΧΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΦΙΛΜ ΑΓΑΠΗΤΕ ΡΕΠΟΡΤΕΡ???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Έχει ένα δίκιο ο φίλος του Βόλου που τα γράφει από τη δική του πλευρά. Κι έχει το δίκιο, γιατί το σάιτ αυτό, νομίζω λανθασμένα, ανέλαβε να απαντήσει στις ανακοινώσεις του Μπέου. Αυτό είναι δουλειά της διοίκησης του Πιερικού κι όχι των δημοσιογράφων. Καλή η προσπάθεια του κατερινισπορ να υπερασπιστεί τα δίκαια της παε πιερικος αλλά μάλλον δε χρειάζεται να εκτίθεται τη στιγμή που οι υπεύθυνοι δε δρουν. Αυτή είναι η ταπεινή μου άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. de gamiesai kai esu apo panw kai o boliwtis!
    skato roufianoi!
    vrwmate to podosfairo!
    kai skatokassandrine pote irthate 1000??? mallon dne xereis na metras i isoun kai esu mastourwmenos! thanatos sta prezakia! kai elate stis diki simera na uperaspisteite ta filarakia sas re?! KOTES!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ampalos proedros me lamogia trigyrw tou.as mas poune merikoi pws ekanan tis douleies pou exoun simera rixnontas omades..proponitis me master malakias felos...paiktes arpaxtres misthoforoi dromo oloi tous..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast