29.10.09

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΠΟΘΕΩΣΗ".

Για την πρόκριση του Πιερικού αλλά και για τον αποκλεισμό των ομάδων της Superleague από το Κύπελλο μίλησε ο προπονητής του Πιερικού, Σούλης Παπαδόπουλος στον Sentra 103,3 και στην εκπομπή «Γκολ από τη σέντρα».

«Με τον Πιερικό είχαμε επιτυχίες και στο παρελθόν. Ξεκινήσαμε καλά αν και ήμουν μόνο δύο ημέρες στην ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια στον κόσμο και στα παιδιά».

Για τον αποκλεισμό των ομάδων της Superleague στο Κύπελλο:

«Σίγουρα οι ομάδες της Β΄ Εθνικής είναι σε καλύτερο επίπεδο. Αυτά δε θα γινόντουσαν πριν 15 χρόνια. Βοηθάει και ότι τα παιχνίδια είναι νοκ άουτ. Δεν νομίζω ότι μας υποτιμούν οι ομάδες της Superleague. Χθες, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, έπαιξαν δύο ισότιμες ομάδες γιατί όπως είπαμε οι σύλλογοι της Β΄ Εθνικής έχουν δυναμώσει πολύ, έχουν καλούς ποδοσφαιριστές, έχουν καλούς προπονητές».

Για το δύσκολο ξεκίνημα του Πιερικού:

«Οι προσδοκίες το καλοκαίρι ήταν πολύ υψηλές, δεν το συζητούσαν καν να μην ανέβει η ομάδα στη Superleague. Οταν υπάρχουν 6-9 ομάδες με τέτοια ιστορία, όπως είναι ο ΟΦΗ, ο Πανσερραϊκός, ο Εθνικός, ο Ολυμπιακός Βόλου και η Δόξα Δράμας, δεν μπορείς να λες ότι εγώ θα ανέβω, χωρίς να έχεις δουλέψει. Νομίζω ότι αυτό ήταν λάθος. Όχι μόνο για τη δική μας ομάδα αλλά και γι άλλες. Βλέπετε και ο ΟΦΗ έχει μείνει πολύ πίσω στη βαθμολογία. Εγώ έχω υπογράψει διετές συμβόλαιο, θα κοιτάξουμε να φτιάξουμε την ομάδα. Φέτος απομένει αρκετός χρόνος και θα προσπαθήσουμε να μπούμε τουλάχιστον στην εξάδα».

Για τους φιλάθλους του Πιερικού:

«Ο κόσμος με αγαπάει και από τις προηγούμενες χρονιές. Αυτό που έγινε χθες, δεν το έζησα ούτε στην Προοδευτική που την ανέβασα δύο φορές κατηγορία. Δεν είχα γνωρίσει τέτοια αποθέωση. Πρέπει όμως ο κόσμος να είναι και στα δύσκολα κοντά μας. Πιστεύω γενικά πως ο κόσμος της επαρχίας ευχαριστιέται περισσότερο το ποδόσφαιρο. Μακάρι να έχουμε επιτυχίες και να τους φέρνουμε στο γήπεδο γιατί απ' αυτούς πληρωνόμαστε και πολλοί δεν τον έχουν καταλάβει. Χθες με αποθέωσαν και μου άρεσε αλλά ξέρω ότι κάποια στιγμή μπορεί να με αποδοκιμάσουν. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο».

(πηγή: www.goalday.gr)

2 σχόλια:

  1. Θα γνωρίσεις κι άλλες αποθεώσεις Σούλη, ας μας έχει ο Θεός καλά και θα το δούμε με τα μάτια μας και θα το νιώσουμε με την ψυχή μας.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. bravo re souli proponitara kai panw ap'ola ANTHRWPE! re milaei gia tin pierikara oute gia lefta oute gia dioikisis!

    GIA THN IDEA PIERIKOS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast