11.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ.

Με πρωινό χαλάρωμα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Πιερικού για το αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Βόλου. Το ευχάριστο για τον Μάκη Κατσαβάκη είναι ότι δεν προέκυψε κάποιο πρόβλημα τραυματισμού κι έτσι μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες όλων των ποδοσφαιριστών του, αν εξαιρεθούν βέβαια οι γνωστοί απόντες Τόσκας (επιστρέφει την Τρίτη από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Νέων) και οι Μανουσαρίδης και Παέζ (τραυματίες). Με την ομάδα νέων αγωνίστηκαν σήμερα οι Κόιτς, Τσιντώτας, Νίκου, Μίγγος και Κωτσιόπουλος. Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μετά την πρωινή προπόνηση αποσύρθηκαν σε ξενοδοχείο της Παραλίας και συμπεριλαμβάνονται στα πλάνα του Σερραίου κόουτς. Πρόκειται για τους Κοτταρά, Καρακούτση, Κουδουνά, Γιαζιτζόγλου, Παντελιάδη, Χατζηζήση, Καλλιμάνη, Παστό, Τασίδη, Εξουζίδη, Αγγελόπουλο, Μακρή, Μαρτίνεζ, Σουλίδη, Λαναρή, Πέντα, Φρέντερικς, Τσιτλακίδη, Θάνο, Γκουγκουλιά, Ντεμπελέ και Ολγκίν. Το κλίμα στην ομάδα είναι ιδανικό και άπαντες περιμένουν με ανυπομονησία την αυριανή αναμέτρηση όπου παρά το εργάσιμο της ημέρας αναμένεται να προσέλθουν στις κερκίδες του Α' ΔΑΚ χιλιάδες φίλοι του Πιερικού για να "σπρώξουν" με το δικό τους μοναδικό τρόπο την ομάδα στο "τρίποντο".

3 σχόλια:

  1. ΟΕΟ ΟΕΟ ΟΕΟ Γ... ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΧΙΛΛΕΑ ΜΠΕΟ!

    ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βραχνιασμένοι θα πρέπει να φύγουμε όλοι από το γήπεδο. Φωνή και τραγούδι για την ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ μας από την ώρα που θα μπούμε στο γήπεδο μέχρι τη στιγμή που θα φύγουμε.
    Μην παρασυρθούμε από την παγίδα που προσπαθεί να μας ρίξει εδώ και ημέρες ο χοντρός μπράβος του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στόχος μας είναι η άνοδος στη μεγάλη κατηγορία. Ξέρω έχουμε προκληθεί πολλές φορές και τα όρια αντοχής στενεύουν.
    Αγνοήστε την ομάδα με τα πολλά ονόματα και τα αγορασμένα ΑΦΜ. Η ΚασσανδραΕθνικοΟλυμπιακόΒολουΔόξαΔράμας είναι πολύ μικρή ομαδούλα για να συγκριθεί με το μέγεθος, την ιστορία και το όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    Η παρουσία μας στο γήπεδο πρέπει να είναι ενεργή και όχι παθητική.
    ΣΟΠ και ΜΕΛΑΝΟΛΕΥΚΟΙ μαζί στην κερκίδα, με παλμό και ζωντάνια για την Κατερίνη, για την περηφάνια μας και πάνω από όλα για τον ΠΙΕΡΙΚΟ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. MY PRIDE, MY TEAM, MY CITY!

    SUPPORT YOUR LOCAL TEAM!

    ONLY PIERIKOS! G.5 MELANOLEYKOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast