26.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.ΦΗΜΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΣΟΥΛΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.

Παρά τη δήλωση του εκ των ιδιοκτητών της ΠΑΕ Δημήτρη Ελευθεριάδη ότι ο Πιερικός δε βιάζεται να επιλέξει το νέο προπονητή, σύμφωνα με πληροφορίες του "katerinisport", ο "διάδοχος" του Μάκη Κατσαβάκη έχει βρεθεί και θα ανακοινωθεί ίσως και σήμερα μαζί με τη λύση της συνεργασίας του Σερραίου τεχνικού με την ομάδα του Πιερικού. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί μέχρι στιγμής είναι αυτά των Κωστίκου, Ζαλίκα και Διαμαντόπουλου που έχουν σαν κοινό χαρακτηριστικό την καταγωγή τους από την πόλη της Κατερίνης, αλλά και αυτά των Νίκου Αναστόπουλου και... Σούλη Παπαδόπουλου! Μάλιστα η, σύμφωνα με πληροφορίες παραίτηση του Κορυδαλλιώτη τεχνικού, εδώ και λίγη ώρα, από τον πάγκο του "Σίτι" φουντώνει τις φήμες περί επιστροφής του στην Κατερίνη, κάτι που μέχρι πριν λίγους μήνες φάνταζε απίθανο λόγω της γνωστής κόντρας του με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ Πιερικός Παναγιώτη Σατσίδη.

5 σχόλια:

  1. MYRIZEI MALAKIA H YPOTHESH! FELO THA MAS FEROYN KAI THA GINEI MPAXALO H OMADA.....nomizw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι τώρα που είχαμε προφέσορα βρήκαμε προκοπή. Ας είναι οποιοσδήποτε καλύτερος από τον κατσαβάκη θα είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια χαρά είναι ο Σούλης.
    Είναι ο ιδανικός προπονητής για την Β-Εθνική και γνωρίζει και την ομάδα και την πόλη.
    Επίσης το ποδόσφαιρο που παίζει ταιριάζει στην τωρινή ομάδα του Πιερικού.
    Οι ομάδες δεν φτιάχνονται σε μιά μέρα.
    Δυστυχώς στον ΠΙΕΡΙΚΟ ο Ντούμος δεν έχει καταλάβει ότι χρειάζεται τεχνικό διευθυντή να ξέρει απο ποδόσφαιρο και όχι να παίρνουν αποφάσεις οι παρατρεχάμενοι για το ποδοσφαιρικό τμήμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Την ομάδα την ξέρεις, τους ανθρώπους τους ξέρεις, τα λιμέρια τα ξέρεις, αφού θέλεις να έρθεις και πάλι σημαίνει για μένα, ότι μπορείς.
    Κατά τη απόψη μου, θα έχεις καλύτερο ρόστερ από απόψη ποιότητας και το μόνο που λείπει από τους παίκτες μας, είναι το πάθος και το τσαγανό. Σ' αυτά έτσι κι αλλιώς είσαι "μάνα". Η ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ πέρα από ευχή, είναι και σίγουρη.

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εντάξει, τουλάχιστον έχουμε σίγουρη την σωτηρία με τον Σούλη.
    Ευκαιρία της ζωής του είναι πάντως να μας δείξει ότι μπορεί να κάνει κάτι παραπάνω, μπορεί να πετύχει και άνοδο. Αν με τέτοιο ρόστερ δούμε τις περσινές τις γιόμες προς το κεφάλι του Θάνου, τότε δεν θα φταίει κανένας άλλος, παρά μόνο ο Σούλης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast