18.10.09

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ: 1-1.


(Φουρτάδο 50' πεν.)-(Γκουγκουλιάς 41')

altΠολύ δυνατό παιχνίδι έγινε στη Νεάπολη, με τους παίκτες του Ιωνικού και του Πιερικού να παίζουν με περίσσιο πάθος, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν-αν και τους δώθηκαν οι ευκαιρίες-να κερδίσουν κάτι παραπάνω από τον βαθμό της ισοπαλίας με το σφύριγμα της λήξης να τους βρίσκει στο 1-1. (φωτό: action images)

Στο πρώτο μέρος, ο Πιερικός ήταν ο πρώτος που απείλησε, αλλά το σουτ του Μακρή στο 10’, πήγε ψηλά άουτ. Στην αμέσως επόμενη φάση (12’), ο Μωραϊτης, βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση στην περιοχή του Κοτταρά, ωστόσο, ο Παντελιάδης έβαλε το πόδι του και έδιωξε σε κόρνερ. Όμως, κάπου εκεί ξεκίνησε το... σόου του Καφάσο, ο οποίος με εξαιρετικές ατομικές προσπάθειες προσπάθησε να βάλει σε θέση οδηγού τους γηπεδούχους, ας όψονται όμως το άσχημο τελείωμά του στο 23’, η αστοχία του Φουρτάδο στο 29’ από πλάγια θέση, και στη φάση του 33’ ο Κοτταράς, που σε τετ α τετ “νίκησε” τον μέσο του Ιωνικού.

Κάπου εκεί όμως, η ομάδα της Κατερίνης άρχισε να συνέρχεται, και προειδοποίησε τους γηπεδούχους για το τι θα επακολουθούσε στο 36’ όταν το έξω από την περιοχή σουτ του Γκουγκουλιά, πέρασε ελάχιστα έξω. Ό,τι όμως δεν έγινε στο 36’, έγινε στο 38’, σε φάση-καρμπόν, με τον Γκουγκουλιά και πάλι πρωταγωνιστή, αυτή τη φορά όμως, ο 26χρονος επιθετικός δεν αστόχησε και άνοιξε το σκορ στέλνοντας τη μπάλα να αναπαυθεί στη δεξιά γωνία του Πουρή.

Ο Ιωνικός επιχείρησε να αντιδράσει άμεσα (40’) με τον καλύτερο παίκτη του στο πρώτο μέρος, Καφάσο, ο οποίος με νέα ατομική ενέγεια αφού πέρασε δυο αντιπαλους και κέρδισε και κάποιες κόντρες, βρέθηκε σε πολύ καλή θέση, ωστόσο το τελείωμά του έφυγε συρτά άουτ. Η φάση που διαμόρφωσε το τελικό σκορ, έγινε στο 49’, όταν ύστερα από αναμπουμπούλα στην περιοχή του Κοτταρά, ευνοήθηκε ο Κεφαλούκος, και πριν προλάβει να σουτάρει, ο Μακρής τον ανέτρεψε. Ο διαιτητής Αρετόπουλος, έδειξε την άσπρη βούλα, και απο εκεί ο Φουρτάδο δεν αστόχησε ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Οι Νικαιώτες, συνέχισαν να πρεσάρουν και στο 57’, ύστερα από καλοτραβηγμένη εκτέλεση κόρνερ του Καφάσο, ο Κεφαλούκος πήδηξε ψηλότερα απο όλους, πιάνοντας κεφαλιά που πέρασε ελάχιστα άουτ. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα, ο Χατζηζήσης ξεκινώντας μια προσπάθεια από το κέντρο του γηπέδου, έφτασε έξω απο την περιοχή του Πουρή, τροφοδότησε όμορφα τον Γκουγκουλιά, αλλά ο τελευταίος πλάσαρε στα πόδια του πορτιέρο του Ιωνικού.

Η τελευταία μεγάλη φάση έγινε στο 73’, όταν ο νεοεισελθών Χατζηβασιλειάδης, βρέθηκε μέσα στην περιοχή και ύστερα από... καραμπόλες έγινε κάτοχος της μπάλας, όμως άργησε να σουτάρει, και όταν το έκανε αυτό, σημάδεψε τα πόδια του Κοτταρά. Προς το τέλος της αναμέτρησης, αμφότερες οι δυο ομάδες είχαν κάποιες μικροευκαιρίες να πάρουν τη νίκη. Για τους φιλοξενούμενους, στο 88’ ο Παντελιάδης σούταρε έξω απο την περιοχή ψηλά άουτ, ενώ για τους γηπεδούχους στο 90’ ο Σιδέρης απείλησε με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οποίο μπλόκαρε με διπλή προσπάθεια ο Κοτταράς. Το 1-1 έμελλε να είναι το τελικό σκορ, που ναι μεν ικανοποίησε τους δυο αντιπάλους, άφησε όμως παράλληλα μια πικρή γέυση, γιατί και οι δυο θα μπορούσαν να είχαν πάρει το “τρίποντο”.

Αναδημοσίευση από το b-united.com

Ιωνικός: (Στράτος Βουτσακέλης): Πουρής, Σ. Παπαζούδης, Γεωργίου (63' Σιδέρης), Μπέριος, Λανγκλέ (67' Χατζηβασιλειάδης), Μπάγιτς, Φουρτάδο (52' Γάλας), Καφάσο, Κεφαλούκος, Μακράκης, Μωραΐτης.

Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης (46' Χατζηζήσης), Παντελιάδης, Εξουζίδης (66' Αγγελόπουλος), Μανουσαρίδης, Μαρτίνεζ, Μακρής, Πέντα, Φρέντερικς, Γκουγκουλιάς (80' Λαναρής), Θάνος.

Με κίτρινη κάρτα τιμώρησε ο διαιτητής Αρετόπουλος της ΕΠΣ Τρικάλων (Ψυχογιός και Τσαρνάς οι βοηθοί από Κορινθία και Βοιωτία αντίστοιχα) τους Καλλιμάνη, Μακρή, Θάνο και Χατζηζήση, άπαντες από την πλευρά του Πιερικού.

4 σχόλια:

  1. ΜΑΚΗ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΡΟΣΤΕΡ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ,
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΟΛΟΨΥΧΑ,ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΒΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΣΕ ΜΙΑΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΗ, ΟΣΟ ΘΑ ΒΡΙΣΚΕΣΑΙ ΣΤΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ, ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ.

    ΕΝΑΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. den paizoun mpala oi proponites alla oi paiktes...wstoso enas proponitis me to onoma tou katsavaki tha eprepe na eperne stis plates tou thn omada kai na thn phgaine sthn koryfh.onoma einai k o tsiolhs sthn kasandra k xwris thn foverh omadara pane apo nikh se nikh....k.katsavaki exeis apo ta poio 'gemata' roster ths kathgorias, allaxkse thn parousia ths omadas h fyge...

    mukansi o neoteros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. o gkougkoulias tha sosei ton pieriko fetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast