13.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΠΩΣ ΕΙΔΕ ΤΟΝ ΧΤΕΣΙΝΟ ΑΓΩΝΑ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 2-3

Τραγική η εικόνα του Πιερικού για μια ακόμη φορά οδήγησε σε ταπεινωτική ήττα μέσα στην Κατερίνη από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-2.

Ο Πιερικός παρουσίασε για πολλοστή φορά φέτος μια ομάδα χωρίς αρχή και τελος, με λάθος τοποθετήσεις παικτών μέσα στο γήπεδο και ένα ποδόσφαιρο τουλάχιστον αναχρονιστικό.

Σε 100 και πλέον ημέρες προετοιμασίας με 13 φιλικά και επίσημα παιγνίδια ζήτημα είναι η αν ομάδα έπαιξε ένα δεκάλεπτο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Στο χθεσινό παιγνίδι έφθασε η παρουσία από την πλευρά των φιλοξενουμένων 3 ποιοτικών παικτών για να κάνουν την ομάδα μας άνω - κάτω και να προηγηθούν με 2-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η είσοδος του Πέντα έδωσε κάποια ποιοτική χροιά στην ομάδα και η ικανότητα του Γκουγκουλιά , ο οποίος επίσης μπήκε ως αλλαγή , με τα προσωπικά του πολύ ωραία γκόλ .έφερε τον αγώνα στα ίσα και την ελπίδα στούς πολλούς φιλάθλους του Πιερικού . Ομως η ομάδα μας φρόντισε να αποκαταστήσει γρήγορα την κακή εικόνα της και με δύο απανωτά λάθη της άμυνάς της , έδωσε δώρο το τρίτο γκόλ στον Βόλο και την μεγάλη εκτός έδρας νίκη του.

Δίκαιη η απογοήτευση του κόσμου και οι αποδοκιμασίες εναντίον της τεχνικής ηγεσίας στο τέλος του αγώνα.

Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης (80' Τσιτλακίδης), Παστός, Γιαζιτζόγλου (31' Γκουγκουλιάς), Μακρής, Μαρτίνες, Ντεμπελέ, Ολγκίν (46' Πέντα), Θάνος.



Ολυμπιακός Βόλου (Σάκης Τσιώλης): Γλύκος, Κοντέων, Ζαραδούκας (54' Αρβανίτης), Κοτίτσας, Αλβάρες, Μπουλούτ, Χανιώτης (78' Ψυχογιός), Ροτζέριο, Ουμπίντες (84' Αμπράμοβιτς), Μόνχε, Κακκαράς.


(πλήρης αντιγραφή από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

10 σχόλια:

  1. Προσυπογράφω τον σχολιασμό του χθεσινού αγώνα, από την επίσημη ιστοσελίδα της Π.Α.Ε. Πιερικός και προσδοκώ την λήψη άμεσων αποφάσεων, για το καλό της ομάδας.

    Με τιμή
    FRATE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατι μου λέει πως εαν δεν το έχουν ήδη διώξει τον Κατσαβάκη του δώσανε τελευταία ευκαιρία το ματς με τον Ιωνικό.Για να βγει τέτοια ανακοίνωση κατι τέτοιο παίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εγώ έμαθα ότι θα είχαμε επιστροφή Σούλη μετά το ματς της Δράμας αλλά μας πρόλαβε το Αιγάλεω. Καλό για την ομάδα θα ήταν να αποχωρήσει κι ο Σατσίδης. Είναι υπεύθυνος για πολλά. Κρίμα γι αυτόν που πληρώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ιστοσελίδα της ΠΑΕ έχει διορθώσει την αρχική δημοδίευση, αλλά απ' ότι φαίνεται η ανευθυνουπευθυνότητα δεν διορθώνεται ποτέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΗ ΜΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΖΕΤΕ ΑΛΛΟ. ΕΛΕΟΣ!
    ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ti ennoeis file i aneythynoypeythynotita de diorthonetai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΙΟΣ ΣΟΥΛΗΣ ΡΕ ΦΙΛΕ. ΤΙ ΛΕΣ; ΠΟΥ ΖΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. An den paixeis mpala,de se ftaiei i texniki igesia! tous eidame swsta?
    Tsoubalia me patates!O Katsabakis einai proponitaras,allo kapelo pou den ton afinoun.....
    Melanoleukos irakliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Stirixi se maki re+paiktes! o KARKINOS einai ta tsirakia gurw apo ton ampalo proedro! den peirazei pou einai ampalos...alla afou den xerei na min epemvenei sto ergo tou proponiti!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast