15.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ: ΜΕ ΔΟΥΚΑ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ, ΣΤΙΣ 12.00.

Για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας

Πιερικός Αρχέλαος - Δούκας

Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι

● Την Κυριακή στις 12 το μεσημέρι θα γίνει ο πρώτος αγώνας της Β΄ εθνικής κατηγορίας και ο Πιερικός Αρχέλαος φιλοξενεί την ομάδα των Εκπαιδευτηρίων Δούκα, από την Αθήνα. Πρόκειται για έναν αγώνα με ενδιαφέρον, αφού και οι δύο ομάδες είναι ανανεωμένες και θα διεκδικήσουν δυναμικά τη νίκη.

Οι φίλαθλοι πάντως της ομάδας περιμένουν με αγωνία την έναρξη και όπως πάντα θα κατακλύσουν το κλειστό γυμναστήριο της Κατερίνης. Από την άλλη μεριά οι καλαθοσφαιριστές τους διαβεβαιώνουν ότι θα …τους βγάλουν ασπροπρόσωπους.

Ο προπονητής Δημήτρης Γαλάνης έχει στη διάθεσή του όλους τους παίκτες και αυτοί είναι οι: Βίλας Ν., Γκέρος Ε., Γκογκίδης Χρ., Δαμαλής Ι., Θεολόγου Στρ., Μητσάκης Ι., Μόρφης Ε., Νίτσιος Ορ., Παπαμιχαήλ Μ., Ράπτης Αλ., Ροδοστόγλου Ι., Τσαϊτουρίδης Φ., Τσουκ Ν. και Ψαρόπουλος Ανδρ.

● Το απόγευμα της Τετάρτης πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο η τελετή αγιασμού, όπου ο εφημέριος της ενορίας π. Πέτρος Ζώης ευχήθηκε καλή πορεία στο πρωτάθλημα.

Μετά την προπόνηση ο Δημήτρης Γαλάνης, δήλωσε: «Ολοκληρώνουμε την προετοιμασία μας, πιστεύω με επιτυχία και παίξαμε αρκετά φιλικά παιγνίδια με έντονες αποδόσεις. Τώρα ουσιαστικά ξεκινάει ένας μαραθώνιος τριάντα αγωνιστικών. Όσο για το Δούκα, πρόκειται για μια καινούργια ομάδα με νέο ρόστερ. Είναι μια γεμάτη ομάδα σε όλες τις θέσεις και είναι ένα κράμα νεαρών και έμπειρων παικτών. Το παιγνίδι είναι επικίνδυνο, καθώς όλες οι ομάδες στην αφετηρία ξεκινούν με μηδέν νίκες και μηδέν ήττες. Δεν υπάρχει κανένα φαβορί σε κανένα παιγνίδι.Εμείς θα προσπαθήσουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στον αγώνα αυτό, καθώς παίζουμε στην έδρα μας που πρέπει να τη διαφυλάξουμε. Θα παίξουμε μπροστά στο φίλαθλο κοινό μας που το περιμένουμε να είναι και πάλι στο πλευρό μας».

● Διαιτητές στο παραπάνω παιγνίδι ορίσθηκαν οι κ.κ. Σιμητόπουλος και Ζαγορίδης, ανώ γυμνασίαρχος ο κ. Γ. Σαμαλής.

● Για τη Β΄ φάση του κυπέλλου ανδρών της ΕΚΑΣΚΕΜ η Κατερίνη 2008 ΒΙΟΡΟΛ αντιμετωπίζει το Σάββατο στις 6 μ.μ., στην Κατερίνη, την ομάδα της Καρυώτισσας Πέλλας, ενώ την Κυριακή στις 7 μ.μ. θα φιλοξενηθεί από την ίδια ομάδα στο γήπεδο των Γαλατάδων.

● Φιλικό παιγνίδι έκανε την Πέμπτη η παιδική ομάδα Κατερίνη 2008 στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη.

● Για το πρωτάθλημα παμπαίδων, το Σάββατο στις 10 π.μ. ο Πιερικός Αρχέλαος αντιμετωπίζει τη …θυγατρική του Κατερίνη 2008.

● Τέλος, τα νέα των διαιτητών μπάσκετ Κεντρικής Μακεδονίας, που σύμφωνα με το δελτίο τύπου, έχουν ως εξής:

-Επέστρεψαν με σημαντικά εφόδια για την νέα αγωνιστική περίοδο τα μέλη του Συνδέσμου Διαιτητών Καλαθόσφαιρας Κεντρικής Μακεδονίας από το ετήσιο επιμορφωτικό σεμινάριο που διοργάνωσε η ΟΔΚΕ σε συνεργασία την ΚΕΔ/ΕΟΚ στο Βόλο, στις 9, 10 και 11 Οκτωβρίου. Όπως είναι γνωστό οι διαιτητές στο σεμινάριο εξετάστηκαν στους κανονισμούς και στο αγωνιστικό τεστ. Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρχε απόλυτη επιτυχία σε όλες τις δοκιμασίες, κάτι που δείχνει ότι η προετοιμασία των διαιτητών καθ΄ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού ήταν απόλυτη επιτυχημένη. To πρόγραμμα των εξετάσεων είχε ως εξής: Την Παρασκευή το βράδυ υπήρξε η διαδικασία των γραπτών, ενώ την Κυριακή το αγωνιστικό τεστ. Οι κ.κ. Παπαπέτρου Πέτρος και Τανατζής Γεώργιος, έτρεξαν με του γκρουπ των διεθνών διαιτητών.

-Έτσι, με την επιστροφή και την έναρξη τις νέας αγωνιστικής περιόδου που θα ανοίγει αυλαία το σαββατοκύριακο, η ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοίνωσε τους ορισμούς των διαιτητών. Οι ορισμοί του συνδέσμου είναι: Α2 Εθνική, γήπεδο Τρίπολης,18.10.2009 - 17.30 Αρκαδικός-Παγκράτι Παναγιώτου-Ταρενίδης Στ.-Τσώνος Μ. Εθνική, γήπεδο Μίκρας 17.00 Μ. Αλέξανδρος-Λαύριο Γιαμούζης-Ευφραιμίδης. Γ Εθνική, γήπεδο Ελευθερούπολης,18.00 Ελευθερούπολη-Θερμαϊκός Αγορογιάννης-Ταρενίδης Κ.

-Το μέλος κ. Τανατζής Γεώργιος διαιτήτευσε την Τετάρτη τον αγώνα κυπέλλου μεταξύ των ομάδων ΓΑΣ ΗΡΑΚΛΗΣ – ΝΗΑΡ ΗΣΤ . Επίσης θα πάρει μέρος στον αγώνα για την Ευρωλίγκα Γυναικών Κόζιτσε – USK Πράγα που θα διεξαχθεί 18 Νοεμβρίου.

-Επίσης ο πρόεδρος του συνδέσμου κ. Πέτρος Παπαπέτρου θα πάρει μέρος στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στις 12.11.2009 στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Ρίβας Εκόπολις-Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε .

-Τέλος, την Παρασκευή 16.10.2009 και ώρα 19:00 στα γραφεία του συνδέσμου θα γίνει η μηνιαία συνάντηση των διαιτητών – μελών του συνδέσμου. Παρακαλούνται όλα τα μέλη όπως προσέλθουν στην συνάντηση.

(Δελτίου τύπου από το γραφείο τύπου του Πιερικού Αρχελάου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast