16.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ.

Μετά από την κλήση στις 14-10-2009 του ποδοσφαιριστή GARRA DEMBELE ενώπιον του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ και αφού παρουσιάστηκε και έδωσε προφορικά της εξηγήσεις που του ζητήθηκαν, τον κάλεσε εκ νέου σήμερα 15-10-2009 όπου και παρέδωσε εγγράφως της εξηγήσεις στις οποίες αρνείται κατηγορηματικά ότι δέχτηκε οποιαδήποτε ενόχληση από οποιονδήποτε τρίτο για να μην αγωνιστεί στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 12-10-2009. Αρνείται επίσης ότι μίλησε με κάποιους δημοσιογράφους ή τρίτους αλλά ούτε μπόρεσε να δικαιολογήσει το πώς δημιουργήθηκε το θέμα αυτό ούτε πως έλαβε δημοσιότητα και πως ενεπλάκη το όνομά του στην υπόθεση αυτή.

Το
Γραφείο Τύπου και Δημοσίων Σχέσεων
της Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ

3 σχόλια:

  1. ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΠΙΕΡΙΚΟΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ, ΜΟΝΟ ΣΟΒΑΡΗ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
    ΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ, Η ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ Π.Α.Ε. ΕΞΩ ΣΠΟ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΔΙΑ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ, ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΑΤΕΡΙΝΗ.
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ.

    ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΔΗΛΩΝΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΡΧΙΚΩΝ ΤΗΣ ΣΤΟΧΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΣΦΑΛΜΕΝΑ ΔΗΛΩΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ.

    Ο ΚΟΤΑΡΑΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ.

    ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.

    ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΟΝΙΑΣΜΕΝΟΙ.
    Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ.

    ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟ. ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    Υ.Γ.
    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ" ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ, ΛΑΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν καλό παιδί ο Ντεμπελέ, θα τον είχε κρατήσει η Οσέρ, που τον ανάθρεψε.
    ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ, ΤΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ
    ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast