29.10.09

ΣΟΥΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΜΕ ΑΓΑΠΑΕΙ..."

Σε αποκλειστικές δηλώσεις του στο b-united ο νέος τεχνικός του Πιερικού Σούλης Παπαδόπουλος μίλησε για την ομάδα του,τον κόσμο της και τους στόχους που θέτει ο ίδιος.

Αναλυτικά:
Για τα συναισθήματα του με την επιστροφή του στο πάγκο του Πιερικού: "Αναμφίβολα είναι όλα πολύ ωραία. Τα συναισθήματα που προκαλούνται σε έναν άνθρωπο όταν μπαίνει στο γήπεδο και τον χειροκροτούν όρθιοι 3000 κόσμος είναι κάτι παραπάνς απο εκπληκτικά."
Για το Πρωτάθλημα και τον στόχο του Πιερικού στη διοργάνωση: "Σίγουρα το ρόστερ του Πιερικού δεν είναι για να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Είμαστε υποχρεωμένοι να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να παίρνουμε ότι περισσότερο μπορούμε με πρωταρχικό στόχο πάντα τη νίκη."
Για το συμβόλαιο του: "Έχω υπογράψει για δύο χρόνια με την ομάδα και αποκλειστικός μου στόχος είναι να μείνω στο σύλλογο και να περάσω όσο το δυνατόν καλύτερα τη φιλοσοφία μου στους ποδοσφαιριστές."
Για το θεσμό του Κυπέλλου: "Στόχος όλων όσον ασχολούντaι επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο είναι να χτυπάνε όλα τα μaτς. Έτσι θα κάνουμε και εμείς με το Κύπελλο προσπαθώντας να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται. Άλλωστε ο συγκεκριμένος θεσμός μπορεί να επιφέρει και παραπάνω έσοδα στην ομάδα."

(πηγή: www.b-united.com)

1 σχόλιο:

  1. Σούλη δύο χρόνια μαζί σου είναι ευτυχία, γιατί δύο χρόνια με τον Μάκη είναι δυστυχία.
    Αφού τέσσερεις μήνες μαζί του, η ομάδα ήταν στην κόλαση.
    Τώρα όμως έφυγαν τα κακά δαιμόνια, που ξέχασαν τη προπονητική !!!

    (ΕΝΑΣ ΑΓΝΟΣ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ ΜΑΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast