14.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ.

Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Α.Ε, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου , στις 8 μ.μ., τον ποδοσφαιριστή της ΓΚΑΡΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τα δημοσιεύματα στα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο τα οποία ανέφεραν προσπάθεια τρίτων να εμποδίσουν την συμμετοχή του στον αγώνα της 12 Οκτωβρίου 2009 μεταξύ του Πιερικού και του Ολυμπιακού Βόλου.

(από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ)

7 σχόλια:

  1. kai tous upoloipous....Exouzidi (to paidi tou mpeou[panionio-Hrakli])kai kotara.....!giati mono ton Tempele?!?!?!?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε φιλε λενε για τον ντεμπελε γιατι αυτος ειχε ακουστει οτι προσεγγιστηκε για να μην παιξει. για τους αλλους δεν ειχε ακουστει τιποτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Ντεμπελέ είναι ψυχάρα και παίζει για τρείς.
    Και βασικά δεν είναι χάφ.Είναι ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ.
    Τζάμπα χαραμίζεται και τρέχει παντού σαν τον Βέγγο....

    Αλλά που να το καταλάβει ο Κατσαβάκης....????

    Νομίζει ότι είναι προπονητής της Καλαμαριάς και όχι του Πιερικού.

    Νομίζει ότι παίζει για να κρατηθεί στην κατηγορία και όχι για να διεκδικήσει την άνοδο.

    Να του πείτε ότι είναι προπονητής του Πιερικού.
    Να σταματήσει να είναι χέστης.
    Να σταματήσει το 4-5-1.

    Να βάζει ΝΤΕΜΠΕΛΕ και ΓΚΟΥΓΚΟΥΛΙΑ μπροστά,να βάλει ΔΕΚΑΡΙ τον ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ,τον ΦΡΕΝΤΕΡΙΚΣ που μας κράτησε στην Β-ΕΘΝΙΚΗ και να σταματήσει τις εξυπνάδες ο Κατσαβάκης.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΝΕΥΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ Ο ΚΑΤΣΑΒΑΚΗΣ.

    ΕΚΑΝΕ 3 ΜΗΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΦΑΛΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΑΒΑΚΗ,του και καλά "έμπειρου" και "καταξιωμένου"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πιερικός: Κλήση για εξηγήσεις σε Ντεμπελέ, σε σύγχυση η ΠΑΕ!
    Ανακοίνωση μέσω της οποίας καλεί τον Γκάρα Ντεμπελέ να δώσει τις απαραίτητες διευκρινίσεις σχετικά με τα δημοσιεύματα μερίδας του Τύπου γύρω από το πρόσωπό του και τη συμμετοχή του στον αγώνα με τον Ολυμπιακό Βόλου, εξέδωσε η… συγχυσμένη ΠΑΕ Πιερικός! (14/10/2009)


    Για άλλη μια φορά πάντως, η ΠΑΕ Πιερικός έδειξε να βρίσκεται σε σύγχυση, καθώς το κείμενο της αρχικής ανακοίνωσης για τον Ντεμπελέ, αντικατέστησε λίγα λεπτά αργότερα με ένα νέο και τροποποιημένο.

    Το αρχικό κείμενο αναφέρει: Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Α.Ε, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου , στις 8 μ.μ., τον ποδοσφαιριστή της ΓΚΑΡΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τα δημοσιεύματα στα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο τα οποία ανέφεραν προσπάθεια τρίτων να εμποδίσουν την συμμετοχή του στον αγώνα της 12 Οκτωβρίου 2009 μεταξύ του Πιερικού και του Ολυμπιακού Βόλου.

    Όσο για το διορθωμένο…: Η ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ καλεί στην συνεδρίαση του Δ.Σ. της Π.Α.Ε, την Τετάρτη 14 Οκτωβρίου , στις 8 μ.μ., τον ποδοσφαιριστή της ΓΚΑΡΑ ΝΤΕΜΠΕΛΕ για να δώσει τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τα δημοσιεύματα του Αθλητικού τύπου στα Μ.Μ.Ε. και το διαδίκτυο που είδαν το φως της δημοσιότητας τις προηγούμενες ημέρες.

    Εδώ, πάντως, αξίζει να σημειωθεί το γεγονός πως η μακεδονική ΠΑΕ δεν είχε δείξει την ίδια ευαισθησία και δεν είχε δώσει στη δημοσιότητα τις ενέργειες που είχε κάνει (αν έκανε…) απέναντι σε δυο άλλους αλλοδαπούς ποδοσφαιριστές, οι οποίοι φέρονταν να είχαν δεχτεί… ενόχληση από «αγνώστους» πριν το περσινό ματς -τι σύμπτωση…- με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κι όλα αυτά, τη στιγμή που, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα προηγούμενων ημερών, ο Ντεμπελέ φρόντισε να ενημερώσει άμεσα τη διοίκηση για τις… παραινέσεις που δέχτηκε…

    Αυτό που αποδεικνύεται τις τελευταίες ημέρες, είναι πως η ΠΑΕ Πιερικός βρίσκεται σε σύγχυση, κάτι που αποδείχτηκε και από το κείμενο που δημοσίευσε το πρωί της Τρίτης αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου.

    Επρόκειτο για μια ιδιαίτερα «επιθετική» αναφορά στη δουλειά του Μάκη Κατσαβάκη, η οποία σε συνδυασμό με την απουσία του Σερραίου τεχνικού από την προπόνηση (είχε πάρει άδεια), δημιούργησε υποψίες.

    Τελικά, το βράδυ της ίδιας ημέρας, αφαιρέθηκαν τα «επίμαχα» σημεία της δημοσίευσης. Ποια ήταν αυτά;

    «Τραγική η εικόνα του Πιερικού για μια ακόμη φορά οδήγησε σε ταπεινωτική ήττα μέσα στην Κατερίνη από τον Ολυμπιακό Βόλου με 3-2. Ο Πιερικός παρουσίασε για πολλοστή φορά φέτος μια ομάδα χωρίς αρχή και τέλος, με λάθος τοποθετήσεις παικτών μέσα στο γήπεδο και ένα ποδόσφαιρο τουλάχιστον αναχρονιστικό. Σε 100 και πλέον ημέρες προετοιμασίας με 13 φιλικά και επίσημα παιγνίδια ζήτημα είναι η αν ομάδα έπαιξε ένα δεκάλεπτο ελκυστικό ποδόσφαιρο. Στο χθεσινό παιγνίδι έφθασε η παρουσία από την πλευρά των φιλοξενουμένων 3 ποιοτικών παικτών για να κάνουν την ομάδα μας άνω - κάτω και να προηγηθούν με 2-0. Δίκαιη η απογοήτευση του κόσμου και οι αποδοκιμασίες εναντίον της τεχνικής ηγεσίας στο τέλος του αγώνα».

    www.mikriliga.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o KOTTARAS ΣΑΝ ΝΑ ΚΥΚΗΓΟΥΣΕ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΚΟΤΕΣ.ΔΟΞΑ (Νεοφωτιστη)γερα σκισε το ΒΟΛΟ ,για να δουν μερικοι πωσ ειναι οι μεγαλεσ ομαδεΣ.Α΄"ΕΘΝΙΚΗ ερχομαστε,μακαρι κι ο πιερικοΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ,(Ο ΑΓΓΟΣ-ΣΕΝΤΕΡ-ΦΟΡ,ΕΠΑΙΖΕ ΚΕΝΤΡ.ΑΜΥΝΤ.)π.χ.μετρια εμφ.στο 1ο ημιχρ.ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΣΚΕΜ.ΚΑΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ(ΑΚΟΥ ΜΠΑΛΩΜΕΝΟΣ...),ΑΤΥΧΙΑ(ΔΟΚΑΡΙ),ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ 2ΠΛΟ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ.ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΑΛΗΤΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΔΡΑΜΑ.ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΚΑΤΑΜΕΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ(8500 ΚΟΣΜΟΣ.)ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ 2ΠΛΟ ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ ΣΕ ΕΔΡΕΣ ΟΠΩΣ Η ΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΙ Η ΔΡΑΜΑ,ΕΚΤΟΣ ΑΜ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ....ΚΡΙΜΑ΄.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast