16.10.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: "ΟΚ" Ο ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΑΤΟΜΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑΣΙΔΗ, ΝΤΕΜΠΕΛΕ.

Μια απουσία λιγότερη "μετράει" από σήμερα ο Μάκης Κατσαβάκης εν όψει του μεθαυριανού παιχνιδιού με τον Ιωνικό εκτός έδρας. Ο Σερραίος τεχνικός είδε με χαρά τον Αχιλλέα Αγγελόπουλο να ακουλουθεί το κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και να τίθεται στη διάθεση του για τον αγώνα της Κυριακής. Αντίθετα, ατομικό πρόγραμμα με τρέξιμο και ασκήσεις στο γυμναστήριο ακολούθησαν εκ νέου οι Τασίδης και Ντεμπελέ με τις πιθανότητες να τεθούν στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας να είναι λιγοστές. Οι δυο ποδοσφαιριστές θα δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο αυριανό χαλάρωμα κι αν δεν αντιμετωπίσουν ενοχλήσεις θα τεθούν στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη, πράγμα που όμως φαντάζει απίθανο. Υπενθυμίζεται ότι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Παέζ που έκανε χαλαρό τροχάδην. Πριν βγουν στις βοηθητικές εγκαταστάσεις του Α' ΔΑΚ Κατερίνης, οι ποδοσφαιριστές παρακολούθησαν σε βίντεο τον προσεχή τους αντίπαλο.
Η ενδεχόμενη απουσία του Ντεμπελέ "ανοίγει" το δρόμο για την χρησιμοποίηση του Στάντον Φρέντερικς στο αρχικό σχήμα του Πιερικού. Αξίζει να προστεθεί εδώ ότι ο "Στίγκα" ήταν ο "χρυσός" σκόρερ του Πιερικού στο 1-0 επί του Ιωνικού την τελευταία αγωνιστική του προπερσινού πρωταθλήματος με το οποίο οι "μελανόλευκοι" παρέμειναν στη Β' Εθνική.

3 σχόλια:

  1. Η mikriliga.com έγραψε ότι είναι δυσοίωνο το μέλλον του Ντεμπελέ στον Πιερικό.
    Παίκτης μεγάλων ποδοσφαιρικών δυνατοτήτων ο Ντεμπελέ, αλλά από μυαλό γιόκ.
    Κανονικά η διοίκηση έπρεπε να τον είχε σουτάρει από το επεισόδιο πριν από το παιχνίδι με το Ατρόμητο, αν θυμάμαι καλά. Η ανακοίνωση που είχε βγάλει τότε γι' αυτόν τον παίκτη δεν την τιμά καθόλου, γιατί πήγε να τον καλύψει, αλλά αυτός τώρα την εξέθεσε.
    Φύλαξε φίδια τον χειμώνα να σε φάν' το καλοκαίρι, λέει ο σοφός λαός.
    Αν ήταν σωστός θα έμενε στην Οσέρ που τον μεγάλωσε ή και στη Λάτσιο που πήγε μετέπειτα. Τώρα η ομάδα μας τι προσδοκούσε απ' αυτόν δεν ξέρω.
    Να μου το θυμηθείτε ότι δεν θα έχει καλό τέλος αυτός ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάντως για να γίνω και λίγο κακός με την ομάδα μου, πρέπει να πώ ότι κι άλλοι "καλοί" παίκτες πρέπει να πάρουν τα παπούτσια στο χέρι από την ομάδα μας, αφού έτσι κι αλλιώς υπάρχουν παίκτες από την νέων, υποψήψιοι για να τους πάρουν τη θέση.
    Δεν λέω ονόματα, γιατί δεν είμαι απόλυτα σίγουρος, αλλά δεν πιστεύω ότι κάνω λάθος.
    Εσείς συμφωνείτε μ' αυτή την άποψη, χωρίς να αναφερέστε σε ονόματα, εφόσον δεν θα έχετε και τις ανάλογες αποδείξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το Ντεμπελέ το εχω δει Σάββατο βράδυ μέσα στο καλοκαίρι σουρωμένο να προσπαθεί να κάνει σούζες με ενα μηχανάκι.Τι να λέμε τώρα.Να μην αναφέρουμε το πόσες φορές εχει τσακωθεί σε μπαράκια αργά το βράδυ.Επειδή είναι καλός παίκτης δεν παει να πει οτι μπορεί να κάνει οτι θέλει.Φανταστείτε να είχε προπονητή φέτος ο Πιερικός τον Άγγελο Αναστασιάδη.Θα τον είχε στείλει σε μπαούλο απο εκει που ήρθε.Φέτος σε όλους τους αγώνες είναι απαράδεκτος,τρέχει οπου να ναι μεσα στο γήπεδο.Βέβαια εχει και προπονητή τον Στρατηγό Κατσαβάκη..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast