1.8.09

ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ "ΡΕΖΕΡΒΕΣ" ΤΟΥ ΠΙΕΡΙΚΟΥ, 3-1 ΤΟΝ ΒΑΤΑΝΙΑΚΟ.

Καλές εντυπώσεις άφησαν στο Μάκη Κατσαβάκη και στους περίπου 600 φιλάθλους οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Πιερικού στο φιλικό παιχνίδι της ομάδας με αντίπαλο τον Βατανιακό που διεξήχθη το απόγευμα στο γήπεδο του Βατάν και βρήκε νικήτρια την ομάδα των "μελανολεύκων" με 3-1. Ο Σερραίος τεχνικός έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έπαιξαν σταο προηγούμενα δυνατότερα φιλικά και είχε την ευκαιρία να τεστάρει το βαθμό ετοιμότητας τους. Ντεπούτο με τη φανέλα του Πιερικού έκαναν και οι νεοαποκτηθέντες Κουδουνάς και Ολγκίν, με τον Αργεντινό να αφήνει πολύ καλές εντυπώσεις.

Η ομάδα του Βατανιακού ήταν αυτή που πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 28' όταν ο Μιχαηλίδης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Ευσταθιάδης. Ο Πιερικός αντέδρασε άμεσα και δυο λεπτά αργότερα, στο 30', ο Χατζηζήσης με σέντρα τροφοδότησε τον Τσιτλακίδη που με κεφαλιά ισοφάρισε. Στο 35' το σκηνικό επαναλήφθηκε με τον Χατζηζήση να δημιουργεί εκ νέου και τον Ντεμπελέ να χρίζεται σκόρερ με το κεφάλι κάνοντας το 1-2. Ο "χορός των γκολ" "έκλεισε" στο 42' όταν ο Χατζηζήσης από δημιουργός έγινε εκτελεστής αφού εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο σέντρα του Κόιτς και με κεφαλιά έκανε το 1-3 που ήταν και το τελικό σκορ.
Για άλλο ένα παιχνίδι ο Χατζηζήσης έδειξε πολύ ορεξάτος και αν συνεχίσει έτσι θα αποτελέσει μια από τις πολυτιμότερες μονάδες του φετινού Πιερικού. Ευχάριστη έκπληξη για μια ακόμη φιλική αναμέτρηση ο νεαρός Τσιτλακίδης.
Το αγώνα διετήτευσε ο κ. Κατανάς του συνδέσμου Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Βατανιακός: Χατζηεπίδης, Μπέης, Γκόλιας, Παπύρας, Γιαπιτζής, Μπουζούκης, Μπατσαράς, Ευσταθιάδης, Μυστρίδης, Καλαμπαλίκης, Μιχαηλίδης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν οι: Σπανός, Αγγελάκης, Χρυσόπουλος, Ζανέτας, Στέφος, Σκαρλάτος, Ζούρκος, Κωνσταντινίδης, Γκρίνιας, Τοπουζλίδης, Μανίκας.
Πιερικός: Τσιντώτας, Νίκου, Παέζ, Χατζηζήσης, Τασίδης, Ντεμπελέ, Τσιτλακίδης, Μίγγος, Κωτσιόπουλος, Τόσκας, Κόιτς. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουδουνάς, Μανουσαρίδης, Φρέντερικς, Ολγκίν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast