19.8.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΔΥΣΚΟΛΗ ΝΙΚΗ ΜΕ 2-1 ΕΠΙ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΥ.

Ένα γκολ του νεαρού Γρηγόρη Κόιτς στο 82' χρειάστηκε ο Πιερικός για να κάμψει (2-1) την αντίσταση του αξιόμαχου Κιλκισιακού ο οποίος παρότι αγωνίζεται δυο κατηγορίες κάτω από τους "μελανολεύκους", δυσκόλεψε την κατερινιώτικη ομάδα και λίγο έλειψε να φύγει από το Α' ΔΑΚ Κατερίνης με ένα φιλικό αλλά πολύ τιμητικό "Χ". Οι παίκτες του Μάκη Κατσαβάκη ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους, ωστόσο φάνηκε να μην είναι συγκεντρωμένοι και να υποτιμούν την ομάδα του Κιλκίς. Το 1-0 για τον Πιερικό έκανε ο Ντιέγκο Μαρτίνεζ στο 29' όταν αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Κιλκισιακού βρήκε χώρο, προχώρησε και με δυνατό σουτ νίκησε τον γκολκίπερ Δαρζέτα. Στο 42' ο Ντεμπελέ αφού έκανε μια κούρσα από αριστερά, έβγαλε τη σέντρα στην καρδιά της κιλκισιώτικης άμυνας αλλά ο Λαναρής από κοντά "σημάδεψε" το οριζόντιο δοκάρι. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά και στο 47' ο Αντωνάκης βρήκε όμορφα τον Τζεβελέκη που πλάσαρε επιτυχημένα τον Κοτταρά ισοφαρίζοντας το παιχνίδι (1-1). Το τελικό 2-1 διαμόρφωσε ο νεοεισελθών Κόιτς στο 82' στην πρώτη του επαφή με τη μπάλα, με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή του Κιλκισιακού που δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Κωνσταντίνου. Η ομάδα του Γιάννη Τζιφόπουλου παρόλα αυτά θα μπορούσε να ισοφαρίσει στο 84' αν το δυνατό μακρινό σουτ του Γιαξή δεν προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι του Κοτταρά.
Τον αγώνα διετήτευσε ο κ. Λέφας με βοηθούς τους Ευθυμιάδη και Φυρινίδη.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός (Μάκης Κατσαβάκης): Κοτταράς, Καλλιμάνης (67' Παέζ), Παντελιάδης (46' Γιαζιτζόγλου), Παστός (46' Θάνος), Εξουζίδης, Μανουσαρίδης (81' Τόσκας), Μαρτίνεζ (81' Κόιτς), Πέντα (67' Μακρής), Ντεμπελέ (77' Χατζηζήσης), Λαναρής (67΄Τσιτλακίδης), Όλγκιν (81' Τασίδης).
Κιλκισιακός (Γιάννης Τζιφόπουλος): Δαρζέτας (69' Κωνσταντίνου), Παπαδόπουλος Α. (65' Γιαξής), Πουρσανίδης (46' Πούλκας), Αντωνάκης (80' Λαζαρίδης), Πουταχίδης, Τζεβελέκης, Ιωαννίδης (69' Αρωνιάδης), Παπατζίκος, Κοτσαμπουκίδης, Παυλίδης, Κολόκας (83' Σιάνας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast