23.8.09

ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ-ΠΙΕΡΙΚΟΣ 2-1.

Την πρώτη ήττα στα φιλικά παιχνίδια που γίνονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας του εν όψει της νέας σεζόν γνώρισε ο Πιερικός ο οποίος έχασε με 1-2 από τον Αετό Σκύδρας, ομάδα Περιφερειακού πρωταθλήματος στον αγώνα που διεξήχθη στο γήπεδο της πόλης της Πέλλας. Ο Μάκης Κατσαβάκης πραγματοποίησε αλλαγές σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια δίνοντας ανάσες σε κάποιους ποδοσφαιριστές ενώ έδωσε την ευκαιρία και στις θεωρούμενες "ρεζέρβες" να δείξουν τις δυνατότητές τους. Το τελικό αποτέλεσμα αλλά κυρίως η εμφάνιση των "μελανολεύκων" όπως είναι φυσικό δεν άφησε ικανοποιημένο τον Σερραίο τεχνικό.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 31' με τον Μηλιώτη να νικά τον Καρακούτση σε τετ-α-τετ (1-0). Ο Πιερικός "άγγιξε" την ισοφάριση στο 37' όμως ο Θάνος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Θεοφάνους. Στην επανάληψη ο Πιερικός έφτασε στο γκολ με σουτ του Τσιτλακίδη στο 55' (1-1) όμως οι γηπεδούχοι "απάντησαν" στο 65' με τον Τσώτσιο, ο οποίος με σουτ εντός περιοχής διαμόρφωσε το τελικό 2-1.
Οι συνθέσεις των ομάδων:
Αετός Σκύδρας: Θεοφάνους, Σαμαράς, Κοτσαλής, Παπαδόπουλος, Μαραγκός, Προβατίδης, κουτσάγιας, Μπουτάρης, Πετρίδης Χ., Ινεμπολίδης, Μηλιώτης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Τσίγκας, Τζουβάρας, Τσώτσιος, Αρβανιτόπουλος, Σίνης και Παντζής.
Πιερικός: Καρακούτσης, Τασίδης, Κωτσιόπουλος, Παέζ, Γιαζιτζόγλου, Μακρής, Χατζηζήσης, Θάνος, Γκουγκουλιάς, Φρέντερικς, Τσιτλακίδης. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι Κουδουνάς, Τόσκας, Κόιτς και Μίγγος.

3 σχόλια:

  1. ΜΗΝ ΤΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΑΝΩΜΗ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΕ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολυ καλή τακτική εως τώρα απο τον Κατσαβάκη.Δεν βγάζει προς τα έξω την δύναμη της ομάδας,κανοντας τις υπόλοιπες να μην την θεωρούν φαβορί για άνοδο.Ξέρει οτι απο την θέση του αουτσαιντερ μπορείς να θεωρείς επιτυχία ακόμη και την αποτυχία.Πολύ καλός προπονητής,αλλώστε δεν χρειάζεται συστάσεις.Ότι καλύτερο για τον Πιερικό αυτήν την στιγμή,αλλα και για το μέλλον.
    Η ομάδα είναι πολύ δυνατή φέτος,και θα βγεί σούπερ λίγκα σχετικά άνετα.Ψάξτε να βρείτε τις άλλες 2..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. min figoume nixta apo tin b ethniki....allwste einai proponitis twn isopaliwn...xamila tin mpala loipon..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast