3.8.09

ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 0-4.

Με ανεβασμένη απόδοση στο β' ημίχρονο η Αναγέννηση Γιαννιτσών επιβλήθηκε με 4-0 του Εθνικού Κατερίνης στο "Γιάννης Καλλιανίδης", σε φιλικό αγώνα προετοιμασίας. Το 0-1 έγινε για τα Γιαννιτσά στο 53' με τον Σουμάχερ που αξιοποίησε με το καλύτερο τρόπο προσπάθεια του Μπογκντάν. Στο 67' ο Κηλίκης έδωσε στον Καριοφύλλη που έκανε το 0-2. Το 0-3 επιτεύχθηκε στο 83' από τον Ιορδανίδη, ενώ ο Καριοφύλλης στις καθυστερήσεις με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έκανε το 0-4.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Εθνικός Κατερίνης: Σακελλαρίδης, Τζιάμας, Δερμίσης, Ν. Σαββίδης, Ζαβαντίας, Σταλίκας, Καλαϊτζίδης, Ι. Σαββίδης, Ζάρκος, Σαμανίδης, Τάσιος. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Ζυγόπουλος, Δ. Βλάχος, Ευθυμιάδης, Λαζαρίδης, Δημόπουλος, Παπαδόπουλος, Ζαπουνίδης, Κλιάνος, Γ. Βλάχος.
Αναγέννηση Γιαννιτσών: Κατρατσέας, Μπρέγκου, Γρηγοριάδης, Ζαρογιάννης, Γουνελάς, Τσιλιγγερίδης, Μοσχάκης, Γ. Ιορδανίδης, Μπογκντάν, Ντιόγκο, Σουμάχερ. Στο β' ημίχρονο έπαιξαν και οι: Παπαδόπουλος, Κηλίκης, Καριοφύλλης, Ν. Ιορδανίδης, Χαμπίδης, Στεφανίδης, Λαυρανίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast