5.8.09

"ΑΣΦΑΙΡΟΣ" Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΜΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΑ (0-0).

Χωρίς να φτάσει σε επίπεδα απόδοσης ανάλογα με αυτά προηγούμενων φιλικών αγώνων, ο Πιερικός αναδείχτηκε ισόπαλος, χωρίς τέρματα, με τον Αγροτικό Αστέρα στο φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα το απόγευμα στο Α' ΔΑΚ Κατερίνης, μπροστά σε περίπου 600 φιλάθλους. Οι Κατερινιώτες είχαν την πρωτοβουλία στον αγώνα στη μεγαλύτερη του διάρκεια, ωστόσο δεν κατάφεραν να φτάσουν σε ένα γκολ παρότι χάθηκαν ευκαιρίες με κορυφαία αυτή του Γκουγκουλία στο 55' όταν γκολκίπερ του Αγροτικού Αστέρα Γιακουμής είπε "όχι" στην κεφαλιά του 26χρονο φορ των "μελανολεύκων". Ο Αγροτικός Αστέρας από την πλευρά του, πρόσεξε περισσότερο την άμυνά του και φάνηκε να "βολεύεται" με το 0-0 παρά το ότι ο αγώνας ήταν φιλικός. Ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος δε χρησιμοποίησε τον Αργεντινό νεοαποκτηθέντα επιθετικό Λουτσιάνο Ολγκίν, "ανακάτεψε την τράπουλα" σε σχέση με προηγούμενους αγώνες.
Τον αγώνα διετήτευσε ο κ. Συμεωνίδης του Σ. Δ. Πιερίας.

Οι συνθέσεις των ομάδων:
Πιερικός: Κοτταράς, Καλλιμάνης, Παντελιάδης, Εξουζίδης, Μανουσαρίδης, Μακρής, Μαρτίνεζ, Λαναρής, Ντεμπελέ, Γκουγκουλιάς, Πέντα. Στο β' ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Χατζηζήσης, Παέζ, Τασίδης, Παστός, Τσιτλακίδης, Θάνος, Φρέντερικς.
Αγροτικός Αστέρας: Γιακουμής, Παπαδόπουλος Ν., Παπαδόπουλος Γ., Κρουσταλέλης, Βαγγελόπουλος, Χασιώτης, Μπάρμπας, Μπεκιάρης, Τσουκαλίδης, Τσούκλης, Στεφανίδης. Στην επανάληψη έπαιξαν και οι Γέβντοβιτς, Γέσιτς, Μπλαζέφσκι, Καμπάνης, Παλάσκας.

3 σχόλια:

  1. δεν είχα δει το άλλο ματς με αστέρα αλλά ούτε και με βατανιακό. σε μερικές στιγμές ήμασταν καλοί σήμερα, αλλά όχι φοβερά πράγματα. τα φιλικά όμως δεν έχουν σημασία. είναι για το προπονητή. ΠΙΕΡΙΚΑΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά έκανε ο Κατσαβάκης και ανακάτεψε την ¨τράπουλα¨ με τον Αγροτικό. Στο γήπεδο ήταν και άνθρωποι του Παναιτωλικού, ένας μάλιστα κρατούσε και κάμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας λείπει ο σκόρερ. Το εύκολο γκόλ. Αν και ο Κατσαβάκης έκανε δοκιμές και αλλαγές τακτικής, είχαμε καλές ευκαιρίες για να σκοράρουμε. Ο Λαναρής είναι καλός παίκτης, το διαπιστώσαμε, αλλά η ατομικότητα του καταστρέφει όσα δημιουργεί και χαλάει την οργανωμένη κυκλοφορία της μπάλας.
    Κάποιοι πιτσιρικάδες ψάχνουν να αγοράσουν φανέλες, κασκόλ, καπελάκια, λάβαρα και οτιδήποτε αξεσουάρ του Πιερικού. Δυστυχώς, για μια ομάδα που επιχειρεί να ανανακτήσει τη δόξα και το μεγαλείο του παρελθόντος, είναι άδικο να μη διαθέτει στο γήπεδο ένα μικρό πάγκο με τα σχετικά λάβαρα της ομάδας μας.
    Θα ήταν καλή ευκαιρία, αλλά δεν προλαβαίνει πλέον η ΠΑΕ, στην αυριανή συναυλία του Πλούταρχου να μοιράσει κασκόλ και καπελάκια στα μικρά παιδιά.
    Επειδή δεν προλαβαίνει λοιπόν, ας μεριμνήσει στο άμεσο μέλλον να στήσει ένα περίπτερο στην κεντρική πλατεία, με τα σχετικά σύμβολα του Πιερικού, για να μπορούν όλοι να τα προμηθεύονται και να ντύνονται στα χρώματα της αγαπημένης ομάδας τους, και να εισπράττει το σχετικό αντίτιμο.
    Κατά τη διάρκεια των αγώνων, πέραν του περιπτέρου, που θεωρείται λογικό και αυτονόητο ότι θα πρέπει να υπάρχει στο γήπεδο, ας μισθώσει και δυό-τρείς όμορφες παρουσίες που θα περιφέρονται στις κερκίδες με τις ασπρόμαυρες σημαίες, κασκόλ κ.λ.π. για να μπορεί εύκολα ο κόσμος να τα προμηθεύεται.
    Τίποτα δεν είναι δύσκολο να επιτευχθεί. Αν υπάρχει αγάπη για τον Πιερικό και θέληση θα πετύχουμε πολλά. Ας τολμήσει η ΠΑΕ και σ'αυτόν τον τομέα θα βγεί κερδισμένη η ίδια σε επικοινωνιακό επίπεδο και φυσικά το όνομα ΠΙΕΡΙΚΟΣ.
    Το Κaterinisport, προσφέρει αυτή τη στιγμή την αμεσότερη και εγκυρότερη ενημέρωση στον αθλητισμό της Πιερίας και ειδικά στα θέματα του Πιερικού που είναι και ο εκφραστής του ποδοσφαίρου της πόλης. Παρακαλώ το φίλο Δημήτρη να ασχοληθεί με το παραπάνω θέμα για το καλό του ΠΙΕΡΙΚΟΥ μας!
    ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΜΑΣ ΠΙΕΡΙΚΕ
    ΑΣΠΡΑ, ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΡΙΓΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast