30.4.09

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ katerinisport για Κατσαβάκη!

Την πρώτη σημαντική επιτυχία είχε το katerinisport που "ανέβηκε" στο διαδίκτυο για να "ταράξει" τα "λιμνάζοντα ύδατα" στον αθλητισμό της Κατερίνης (και όχι μόνο). Πρώτοι (χτες, 16.22, όπως φαίνεται από την ώρα της ανάρτησης http://katerinisport.blogspot.com/2009/04/blog-post_29.html ) οι επισκέπτες του katerinisport είχαν τη δυνατότητα να πληροφορηθούν την συμφωνία Κατσαβάκη με Πανσερραϊκό που άφησε...σύξυλους τους ιθύνοντες του Πιερικού οι οποίοι θεωρούσαν "σίγουρο" τον Σερραίο τεχνικό. Όπως φάνηκε όμως, ο Μάκης Κατσαβάκης προτίμησε την ομάδα της πατρίδας του από τον Πιερικό, παρά τη δελεαστική πρόταση που δέχτηκε από τους "μελανολεύκους". Από τη στιγμή που μαθεύτηκε το νέο, δεν έλειψαν αυτοί που "ερμήνευσαν" το "φλερτ" Πιερικού-Κατσαβάκη ως ένα "τέχνασμα" από τον τελευταίο προκειμένου να εξασφαλίσει όσο το δυνατόν καλύτερους όρους συνεργασίας με τον Πανσερραϊκό.

Για να "ευλογήσουμε τα γένια μας", να αναφέρουμε ότι η πρώτη δημοσίευση της είδησης σε άλλο μέσο, εντοπίζεται 2 τουλάχιστο ώρες ύστερα από τη δική μας δημοσίευση.

Το katerinisport ευχαριστεί τους φίλους που επικοινώνησαν μαζί του για να εκφράσουν τα συγχαρητήριά τους και δεσμεύεται ότι θα συνεχίσει στον ίδιο δρόμο, ενημερώνοντας το φίλαθλο κοινό της πόλης, έγκαιρα και έγκυρα.

7 σχόλια:

  1. ftiaksate epitelous to provlima me ta minimata.sigxaritiria ki elpizoume kai sas eyxomaste ki alles tetoies apokleistikotites.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ωραίος φίλε! Κρίμα για Κατσαβάκη, ήταν καλή επιλογή. Μακάρι να φέρουν κάποιον καλό προπονητή για να πάμε για άνοδο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sigxaritiria ston k Pappa!k theloume twra na mathoume apo ton idio k to neo proponiti tis PIERIKARAS!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. poia katerini re paidia... EGW THN KATERINA THELW!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pes mou pappa me poion koimatai ta vradia... mono esy tha mas to vreis!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. xaxa re ti ma8enei kaneis sta blogs. megale sovarepsou ligo kai ase tis ayhinaikes m...kies typou "gata", "goal" klp. akou epituxia...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Accuweather Forecast