28.4.09

Δεν τα κατάφερε στην Καβάλα. Καβάλα-Πιερικός: 2-0

Χωρίς να θέλξουν με την απόδοσή τους οι παίκτες του Πιερικού "κατέβηκαν" στο "Άνθή Καραγιάννη" και ηττήθηκαν με σκορ 2-0 από την Καβάλα, αποτέλεσμα που έδωσε το "εισιτήριο" της ανόδου στο "συγκρότημα" του Γιάννη Παπακώστα. Η ομάδα, κατά διαστήματα, προσπάθησε, ωστόσο δεν κατόρθωσε να αντισταθεί στους "αργοναύτες" που, σχετικά άνετα, κράτησαν το προβάδισμα και πανηγύρισαν την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα. Το γρήγορο γκολ του Σουλτανίδη ύστερα από σέντρα του Τσιμπλίδη μόλις στο 6΄ έδιωξε το άγχος από τα πόδια των παικτών της Καβάλας. Οι γηπεδούχοι διαμόρφωσαν το τελικό 2-0 στο 35' με τον Ταραχούλσκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πιερικός δικαιούται να "φωνάζει" για μια περίπτωση πέναλτι κι ενώ το σκορ ήταν 1-0. Στην εν λόγω φάση ο διαιτητής Αποστολίδης από τον Πειραιά, αντί να δώσει πέναλτι ή να υποδείξει να συνεχιστεί το παιχνίδι, έδωσε τη...σολομώντια λύση του εμμέσου φάουλ, ένα φάουλ όμως που πέρασε ανεκμετάλλευτο για την ομάδα του Πιερικού.
Στην επανάληψη, ο Πιερικός ανέβασε την απόδοσή του, ωστόσο για πολλοστή φορά φάνηκε η απουσία ενός "γκολτζή" σέντερ-φορ. Επιπλέον ο Χαϊκάλης μπήκε αργά, ενώ εκτός αποστολής βρίσκονταν οι τραυματίες Βέρμπης και Ντεμπελέ.

Το φιλμ του αγώνα:

4` Σουτ του Σερζίνιο από το ύψος της μικρής περιοχής, η μπάλα πάνω από το δοκάρι του Κατεργιαννάκη.
6` Σέντρα Τσιμπλίδη από τα αριστερά, κεφαλιά Σουλτανίδη και 1-0 για την Καβάλα.
35` Κεφαλιά πάσα του Τάτση στον Ταραχούλσκι, αυτός κάνει το σουτ, η μπάλα χτυπάει πρώτα στο δεξί δοκάρι και εν συνεχεία καταλήγει στα δίχτυα του Τόλιου. 2-0
48` Ο Γκαρόζης βρίσκει τον Θάνο αλλά η κεφαλιά του τελευταίου περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
82` Τετ α τετ ο Σερζίνιο πλασάρει αλλά νικιέται από τον Κατεργιαννάκη στην κλασσικότερη ευκαιρία του Πιερικού στον αγώνα.

Διαιτήτευσε ο κ. Αποστολίδης από τον ΣΔ Πειραιά ο οποίος τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τους Μπάρμπα, Κατεργιαννάκη, Κατερίνη, Λουτσιάνο, Μακρή, Τασίδη, Πάεζ, Παντελιάδη.

Οι συνθέσεις:

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ
Κατεργιαννάκης, Κατερίνης, Σουλτανίδης (89΄ Καλάιτζιτς), Πετκάκης, Τάτσης, Ταραχούλσκι (74΄ Άλβες), Πένια, Αλεξάντροβιτς, Θεοδωρέλλης, Τσιμπλίδης (83΄Μαρτελότο), Μπάρμπας.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ
Τόλιος, Παέζ (84' Δεμιρτζόγλου), Παντελιάδης, Τασίδης, Παστός (46' Γκαρόζης), Χατζόπουλος, Μακρής, Σερζίνιο, Μαρτίνεζ (76', Χαϊκάλης), Λουτσιάνο, Θάνος.

Ο προπονητής του Πιερικού Γ. Μαυρομουστακίδης είπε: « Βάση της εικόνας του παιχνιδιού δικαιούμασταν κάτι παραπάνω. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Καβάλας για την άνοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Accuweather Forecast