28.12.09

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ, Ο ΠΑΕΖ.

Παρελθόν αποτελεί από τον Πιερικό ο Σέρτζιο Αριέλ Παέζ ο οποίος έλυσε πριν από λίγο και τυπικά το συμβόλαιό του με την κατερινιώτικη ΠΑΕ. Ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής ο οποίος δεν υπολογιζόταν από τον Σούλη Παπαδόπουλο (όπως είχε γράψει πρώτο το katerinisport) και φέτος έπαιξε μόλις σε έναν αγώνα, θα αποχωρήσει από τον Πιερικό ύστερα από τριάμισι χρόνια παρουσίας του στην Κατερίνη όπου είχε 80 συμμετοχές και 3 γκολ με τη "μελανόλευκη" φανέλα. Ο λατινοαμερικανός ποδοσφαιριστής δεν έχει βρει ακόμη τον επόμενο σταθμό της καριέρας του (είχε βρεθεί κοντά στον Παναιτωλικό το καλοκαίρι αλλά ανανέωσε με τον Πιερικό) και αν δεν υπάρξουν εξελίξεις ως προς το θέμα αυτό, αναμένεται να αναχωρήσει για την πατρίδα του στις 5 Ιανουαρίου.
Πλέον, σειρά αναμένεται να πάρουν οι Καλλιμάνης, Μανουσαρίδης, Σουλίδης και Λαναρής οι οποίοι επίσης δεν υπολογίζονται από τον Σούλη Παπαδόπουλο και γυμνάζονται μόνοι τους ενώ δεν αποκλείεται στα ονόματα αυτά, να προστεθεί κι ένα ακόμη που θα προκαλέσει αίσθηση.
Στην...αντίστροφη διαδρομή, δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη εξέλιξη ακόμη, σύμφωνα όμως με πληροφορίες του katerinisport, εξετάζεται η περίπτωση Έλληνα ποδοσφαιριστή νεαρής ηλικίας που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού μέσου.

(Η φωτογραφία προέρχεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ Πιερικός).

1 σχόλιο:

Accuweather Forecast